Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » HONOR 20 PRO osvojio EISA priznanje

Kompanija HONOR, jedan od vodećih svetskih brendova pametnih telefona, osvojila je danas priznanje Asocijacije evropskih medija iz oblasti audio, foto i mobilnih uređaja (EISA), pod nazivom “EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020” za pametni telefon HONOR 20 PRO i njegov fantastični dinamički holografski dizajn i AI četvorostruku kameru. Ovo je drugo veliko priznanje koje je osvojio telefon HONOR 20 PRO, nakon što je ostvario drugi najbolji rezultat ikada na DXOMark testu, ostvarivši rezultat od 111 poena. Ovo treći model HONOR pametnih telefona koji je osvojio EISA priznanje, nakon modela HONOR 8 PRO i HONOR 10, pri čemu je HONOR 20 PRO okarakterisan kao „fantastičan izbor za korisnike koji žele napredan i moćan pametni telefon, kojeg krasi i atraktivan dizajn”.

 

EISA-Award-Honor-20-Pro

 

EISA asocijacija je pohvalila model HONOR 20 PRO navodeći da „poseduje očaravajuće 3D gradient staklo na poleđini, sa kvalitetnim aluminijumskim ramom i izvanrednom baterijom kapaciteta 4000mAh”. EISA je takođe naglasila da „sistem kamere sa 4 sočiva obezbeđuje nezaboravne fotografije, zahvaljujući senzorima od 48 megapiksela za noćne fotografije, 8MP za telefoto fotografije, 16MP za širokougaone fotografije, kao i 2MP za one koji žele da fotografišu u makro režimu”. Uzimajući u obzir sve ove karakteristike, može se reći da HONOR 20 PRO nudi „kompletan paket karakteristika najvećeg mogućeg nivoa, po ceni koja je veoma primamljiva”.

Osnovana 1982. godine, EISA asocijacija predstavlja asocijaciju koja testira elektronske proizvode za krajnje korisnike. EISA nagrade su poznate kao najprestižnije preporuke koje proizvodi za krajnje korisnike mogu da dobiju, i predstavljaju jedan od ključnih indikatora koji utiče na finalnu odluku korisnika kada je u pitanju kupovina.

„EISA Lifestyle Smartphone 2019 – 2020“’ priznanje  se ne odnosi isključivo na sam uređaj, već i na samu posvećenost HONOR brenda cilju da svojim korisnicima obezbedi najbolje moguće uređaje. Stručnjaci u kompaniji HONOR su primetili da je pravljenje selfija postalo sastavni i neizostavni deo svakodevnih života milenijalaca i generacije Z. Kako bi zadovoljio njihove potrebe, HONOR 20 PRO im pruža superiorne performanse kamere u najrazličitijim okruženjima. Takođe, dinamički holografski dizajn je nešto što će HONOR 20 PRO učiniti ne samo pametnim telefonom, već i svakodnevnim modnim aksesoarom. Pored toga, baterija kapaciteta 4000mAh i dual NPU čipset su tu da obezbede korisnicima brz i neometan rad tokom celog dana.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela