Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Fudbalske zvezde učestvuju u predstavljanju prvog telefona koji je dizajniran da izdrži bilo koji test

Čovek koji stoji iza jednog od najmoćnijih slobodnih udaraca u fudbalu naći će se oči u oči sa otpornim novim uređajem čija se globalna najava očekuje 27. jula.

Došlo je vreme da se vlasnik jednog od najmoćnijih slobodnih udaraca u fudbalu susretne sa snagom potpuno novog Nokia uređaja, a samo jedan od njih može biti pobednik.

 

DSC05580

 

Legenda fudbala će se priključiti fristajl šampionki Lisi Zimouche kako bi testirali novi telefon otporan na sve svakodnevne zahteve, kroz niz izuzetno teških izazova.

Stiven Tejlor (Stephen Taylor), direktor marketinga u kompaniji HMD, domu Nokia telefona rekao je: „Naš najnoviji telefon je jači od statusa kvo, napravljen je da izdrži sve što život može da mu baci, bukvalno. I uskoro će se suočiti sa svojim najtežim protivnikom do sada.

Kreiramo Nokia telefone sa tehnologijom koja duže traje, i želimo da naši korisnici vole svoje telefone, da im veruju i da ih koriste duže. U predstojećim danima ćemo zaista demonstrirati mogućnosti našeg najnovijeg uređaja uz pomoć talentovane fristajl šampionke Lise Zimouche i fudbalske senzacije.“

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela