Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » Dva najmoćnija Tecno telefona su na velikom Black Friday sniženju

Black Friday stiže ranije ove godine, i donosi vam najzanimljiviju ponudu do sada Budite spremni da uđete u svet tehnoloških inovacija uz Tecno telefone, i ostvarite velike uštede koje će vam oduzeti dah! Tehnologija budućnosti u vašim rukama. Tecno telefoni predstavljaju simbol vrhunske inovacije, performansi i stila. Sada, uz Black Friday popuste, svako može osetiti snagu ovih izvanrednih uređaja.

U okviru Black Friday ponude, kompanija Tecno značajno je snizila cene dva izuzetna modela. U pitanju su Tecno Spark 10 Pro i prvi telefon na preklop kompanije – Phantom V Flip.

Tecno Spark 10 Pro

U okviru Black Friday akcije, model Tecno Spark 10 Pro će od 06.11 do 26.11. moći da se kupi po ceni od 14.999 rsd u prodajnim objektima Tehnomedije i Gigatrona. Tecno Spark 10 Pro poseduje 6.8-inčni IPS LCD displej sa brzinom osvežavanja ekrana od 90Hz. Sa zadnje strane korisnici na raspolaganju imaju veoma moćan 50MP sistem kamera, dok je na prednjoj strani smešten 32MP selfi senzor.

Unutrašnjost telefona krije brz procesor sa osam jezgara uparen sa 8GB radne memorije, koja može dodatno biti proširena do 16GB. Kako biste ceo dan uživali u svim mogućnostima koje Tecno Spark 10 Pro nudi, stara se baterija kapaciteta 5.000Mah koja se vrlo brzo može dopuniti zahvaljujući 18W brzom punjaču.

Phantom V Flip

Tokom Black Friday sniženja, u okviru posebne trodnevne promocije, od 24.11 do 26.11 svi fanovi najnaprednije tehnologije mogu kupiti revolucionarni Phantom V Flip smartfon na preklop, samo u Gigatron i Tehnomedija prodavnicama, po ceni od 59.990 rsd.

Phantom V Flip predstavlja prvi telefon na preklop kompanije Tecno, a ono što ga posebno izdvaja od konkurencije jeste kružni spoljni OLED ekran sa dve kamere rezolucije 64MP i 13MP i LED blicem. Kada se telefon otvori, korisnici na raspolaganju imaju veliki, 6.9-inčni, savitljivi AMOLED displej, kao i 32MP unutrašnju selfi kameru smeštenu unutar njega. Ispod displeja smešten je MediaTek Dimensity 8050 čipset sa osam jezgara velike brzine 3.0GHz uparen sa 8/256GB memorije koja se stara da sve što radite bude munjevito brzo.

Sve napredne funkcije i mogućnosti telefona napaja baterija kapaciteta 4.000mAh sa 45W podrškom za brzo punjenje koje se stara da za samo 15 minuta bateriju vratite na 50% kapaciteta.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela