Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 8 razloga zbog kojih je Motorola g200 5G savršen telefon za gejming

Dani igranja igrica samo na telefonu ili konzoli su daleko iza nas. Danas na raspolaganju imamo čitav novi svet mogućnosti koje gejmeri mogu da istražuju i otključaju potpuno novu dimenziju gejminga. Mobilni telefoni se kreiraju sa idejom gejminga na prvom mestu, i poseduju mogućnosti da se povezuju sa drugim alatima i tako transformišu način na koji igramo igre. Tu se posebno izdvaja Ready For – svestrana platforma koja oslobađa pun potencijal vašeg telefona. Ready For vam pruža mogućnost da igrate igre na velikom ekranu i tako steknete prednost nad protivnicima i povećate nalet adrenalina.

Sa sveobuhvatnim iskustvom identičnim konzolama, munjevitim 5G brzinama i neograničenom snagom najnovijih procesora, Ready For platforma, u kombinaciji sa Motorola g200 5G telefonom, će podići vaše gejming veštine na potpuno nov nivo.

 

motorola g200 iskustva

 

Pogledajte 8 načina na koje možete da unapredite vaše gejming iskustvo sa Ready For platformom i Motorola telefonima:

  1. Veliki ekran pravu veliku razliku

Kada pričamo o gejmingu na vašem telefonu, veliki ekran zaista pravi veliku razliku. Kako nikada ne biste propustili ni delić akcije, Motorola g200 5G poseduje ultra-široki 6.8“ displej za gejming bez granica.

A, kada ste kod kuće i želite da podignete stvari na nov nivo, možete da se povežete sa Ready For platformom i lako prebacite igru na vaš TV ili monitor za samo nekoliko sekundi.

  1. Brzina bez granica uz Snapdragon Elite Gaming

Kada se nalazite u sred intenzivne gejming akcije, poslednja stvar koju želite jesu seckanje i sporost, jer svaka sekunda je bitna! Uz motorolu g200 5G i Snapdragon Elite Gaming, o tome više nikada nećete morati da brinete.

Snapragon Elite Gaming pruža vam veću brzinu odziva i grafički rendering jer dolazi sa GPU drajverima koji se mogu samostalno apdejtovati kako biste u svakom trenutku imali najnovija grafička unapređenja bez potrebe da apdejtujete i svoj operativni sistem. Ako ovo uparimo sa brzim osvežavanjem ekrana od 144Hz, grafički intenzivne igre radiće bez ikakvih zastoja. Osvežavanje ekrana se ujedno prilagođava tipu sadržaja koji je na ekranu kako bi se baterija manje trošila.

  1. Dugotrajna baterija i brzo punjenje

Poslednja stvar koju želite prilikom igranja omiljene igre jeste notifikacija o praznoj bateriji. Uz motorolu g200 5G možete da uživate u 36 sati kombinovanog rada uređaja nakon samo jednog punjenja baterije.

A kada ipak dođe vreme za punjenje, dobićete gotovo 24 sata dodatne energije nakon samo 15 minuta punjenja kako biste gotovo istog trenutka mogli da se vratite svojoj omiljenoj igri.

  1. Munjevite 5G brzine i procesor

Uz motorolu g200 5G možete da uživate u igrama bez ikakvog seckanja i zastoja zahvaljujući ultra-moćnom Snapdragon 888 i 5G procesoru, ali i AI unapređenim igrama koje reaguju 20% brže na vaš dodir.

  1. Koristite koliko god aplikacija želite u pozadini – bez usporavanja vaše igre

Gotovo je nemoguće potpuno se isključiti i fokusirati samo na igru. Od notifikacija sa društvenih mreža, do poruka i poziva koji samo pristižu, vaš telefon mora da izađe na kraj sa ozbiljnim multitaskingom.

Ali uz motorolu g200 5G, možete da se fokusirate na igru bez aplikacija koje vas u pozadini usporavaju. Zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 888 i 5G procesoru, aplikacije mogu bez problema da rade u pozadini, a da vam pritom ne usporavaju igru kojoj ste posvećeni.

  1. Upoznajte Game Time

Svako od nas uživa u igrama na svoj način, neki vole da potpuno urone u njih, dok drugi vole da rade više stvari paralelno. Uz GameTime, možete da prilagođavate vaše gejming iskustvo svojim potrebama.

Korisnici koji ne vole distrakcije mogu da utišaju sve dolazeće pozive, poruke i pozive kako bi maksimalno bili fokusirani, dok oni koji imaju opušteniji pristup mogu da koriste window-in-window funkciju koja im dozvoljava da u isto vreme na ekranu koriste dve aplikacije. Na ovaj način možete da uživate u igri, i četujete sa prijateljima.

  1. Povezujte se bežičnim putem, bez ikakvog truda

Ponekada vam je potrebna veća kontrola i fleksibilnost prilikom gejminga, a ponekada mobilni telefon to ne može da vam pruži. Uz Ready For, jednom kada igru prebacite na veliki ekran, lako možete da priključite bežični kontroler i podignete gejming iskustvo na viši nivo i pružite sebi prednost nad konkurencijom.

  1. Audio iskustvo bez premca

Uronite u omiljenu igru zahvaljujući premijum bežičnom audio iskustvu koje donose Dolby Atmos i Qualcomm Snapdragon Sound. Sa kristalno čistim i trodimenzionalnim zvukom, doživećete iskustvo koje skoro nećete zaboraviti. Jednostavno povežite svoje omiljene bežične slušalice preko Bluetooth konekcije, i prebacite se u jedinstveno gejming iskustvo.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela