Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Smart Telefoni » 3 stvari po kojima se Motorola g200 izdvaja od konkurencije

Motorola g200 donosi prekopotrebno osveženje u budžetni segment. Motorola g200 5G je trenutno jedan od najpristupačnijih telefona na tržištu sa Snapdragon 888+ 5G mobilnom platformom, i posebno je dizajnirana za korisnike koji žele premijum performanse po pristupačnoj ceni od 49.999 rsd. Međutim, procesor je samo jedna od stvari koje Motorolu g200 čine odličnim izborom u srednjoj klasi, jer ovaj telefon donosi nekoliko noviteta koji čine da se ovaj telefon zaista izdvaja od konkurencije.

 

motorola g200 cena

 

Snapdragon 888+ procesor

Brzina koju donosi Snapdragon 888+ zaista je neprevaziđena u poređenju sa onim što drugi telefoni nude u budžetnom segmentu i omogućava maksimalno uživanje u igrama i svom ostalom sadržaju koji možete poželeti na svom telefonu. Zahvaljujući moćnom Snapdragon 888+ procesoru, Motorola g200 donosi i najnaprednije wireless iskustvo.

Uz Qualcomm Snapdragon Sound možete da uživate u muzici visoke rezolucije, kristalno čistim glasovnim pozivima i zabavi bez ikakvog laga, uz minimalno trošenje baterije.

Displej

Snapdragon 888+ mobilna platforma donosi i moćne funkcije na 6.8” FHD+ Max Vision displej. Impresivno brzo osvežavanje ekrana od 144Hz čini igranje igrica, gledanje multimedijalnog sadržaja i surfovanje internetom izuzetno glatkim i bez ikakvih seckanja.

A sa 25% većim rasponom boja zahvaljujući DCI-P3 i HDR10 sertifikaciji, vaš omiljeni sadržaj dolazi u preciznim bojama, i poboljšanim kontrastom i osvetljenjem kako bi slika izgledala baš onako kako je zamišljena – vibrantno i živopisno.

Ready For platfroma

Za ljude koji su stalno u pokretu, ponekada je lepo povezati se na veliki ekran radi većeg komfora. Ready For platforma na najbolji način oslobađa svu snagu koju Motorola g200 5G u sebi ima kako bi korisnicima ponudila veću slobodu i fleksibilnost. Svestrana platforma omogućava vam da sadržaj na svom telefonu gledate na velikom ekranu. Što je najvažnije, izuzetno je laka za korišćenje – Ready For nudi brojne načine za povezivanje – kablom, bežičnim putem ili preko vašeg računara.

Uz Ready For, možete da povežete svoj telefon sa monitorom ili televizorom i dobijete slobodu da gledate omiljene serije na velikom ekranu i bez potrebe za dodatnim logovanjem na nalog.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela