Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Redmi Pad SE: Dizajniran za filmsko audio-vizuelno iskustvo na svakom koraku

Xiaomi je predstavio Redmi Pad SE, najnoviji proizvod iz Redmi tablet portofolija. Dizajniran za mlade profesionalce i studente, ovaj uređaj spaja izuzetnu praktičnost i estetiku omogućavajući da korisnici zadovolje sve potrebe – bilo da je reč o radu ili zabavi.

Impresivan ekran od 11 inča za izuzetno vizuelno uživanje

Redmi Pad SE se ističe impresivnim 11″ FHD+ ekranom koji pruža izvanredno vizuelno iskustvo. Sa svojim 16:10 odnosom ekrana, Redmi Pad SE omogućava uživanje u širokom opsegu formata sadržaja, a kontrast od 1500:1 pruža prikaz čak i najsitnijih detalja, kako u najtamnijim, tako i najsvetlijim aspektima svakog dešavanja na ekranu.

Ekran ima osvetljenost od 400 nita, što omogućava vidljivost kako u unutrašnjem prostoru, tako i napolju, čak i pri jakoj sunčevoj svetlosti. Dodatno, Redmi Pad SE može reprodukovati opseg od 16,7 miliona boja pokrivajući širok spektar boja. Sa brzinom osvežavanja do 90Hz, Redmi Pad SE pruža vizuelni doživljaj pojačavajući zabavu, posebno prilikom igranja igrica, dok korisnicima daje slobodu da ručno biraju između frekvencija od 60Hz i 90Hz za optimalnu energetsku efikasnost.

Audiovizuelna zabava koja pruža ugodan osećaj prilikom slušanja i gledanja

Dizajniran tako da pruži izuzetno korisničko iskustvo, unapređeni Reading Mode 3.0 sa posebnim Classic i Paper režimima nudi opcije boja za čitanje koje su slične prirodnoj paleti boja i osiguravaju optimalnu udobnost pri čitanju. Takođe, Redmi Pad SE ima TÜV Rheinland Flicker Free standardni LCD ekran koji koristi DC podešavanje svetla da efikasno eliminiše vidljivo i nevidljivo treperenje unutar opsega od 0 do 3000Hz. Radi optimalnijeg iskustva gledanja, Redmi Pad SE je dizajniran sa smanjenim emitovanjem plavog svetla kako bi pomogao u sprečavanju vizuelnog umora, što zadovoljava TÜV Rheinland standard za nisku emisiju plavog svetla. Što se tiče audio sistema, Redmi Pad SE je opremljen Dolby Atmos i Hi-Res Audio četvorostranim zvučnicima koji pružaju izvanredan kvalitet zvuka i stvaraju iskustvo slično bioskopu.

Pouzdan i moćan Redmi Pad SE obezbeđuje performanse tokom celog dana

Redmi Pad SE dolazi u elegantnom dizajnu od aluminijumske legure, a veoma je izdržljiv i lako prenosiv. Njegova težina je samo 478g i deli sličan dizajn sa popularnom Redmi Note 12 serijom.

Cena i dostupnost

Redmi Pad SE je od danas dostupan u prodaji kod naših ovlašćenih partnera u dve boje: Gray i Green. Ukoliko kupite ovaj uređaj kod ovlašćenog partnera u periodu od 25. septembra do 8. oktobra po ceni od 23.999 dinara za samo jedan dinar dobićete Redmi Buds 4 Lite u crnoj boji.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela