Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum 10.1

Potpuno ekskluzivno, prvi u Srbiji imali smo priliku da testiramo i u emisiji prezentujemo ovaj najnoviji PRESTIGIO tablet računar – PRESTIGIO MultiPad 4 Quantum 10.1

Radi se o elegantnoj i vrlo posebnoj najnovijoj seriji Prestigio tableta inspirisanom gedžetima za “tajne agente”. Tablet ima veliki IPS ekran dijagonale 10,1” sa kristalno jasnom slikom. Poseduje četvoro jezgarni Quad Core procesor na 1.6 GHz, ali provereno lako se overklokuje na čak 1,93 GHz. i u kombinaciji sa četvorojezgarnom grafikom brzo i uspešno rešava i najkompleksnije zadatke.

slika4

MultiPad 4 Quantum 10.1 ima integrisane 2 kamere, prednju i zadnju, za lakšu komunikaciju i snimanje, interna memorija je 8 GB, proširiva putem Micro SD kartice do 32 GB, tu je i mini HDMI ulaz za jednostavno povezivanje uredjaja sa TV-om. Naravno tu je i super brzi Wi-Fi, kao i bluetooth, a ono što bih posebno izdvojio je vrlo moćna i izdržljiva baterija od čak 7.000 mili Amper casova koja će osigurati sate i sate udobnog rada na ovom tabletu. Sve je to upakovano u prefinjeno kućiste od brušenog aluminijuma i konačni rezultat je da izgleda ovako dobro, a dolazi u paketu sa originalnom kožnom zaštitnom futrolom.

Radi uporednog testa startovali smo popularni “Antutu Benchmark” i rezultat pokazuje da je Prestigio MultiPad 4 Quantum u rangu sa Samsung Galaxy S3 smart telefonom, što je naravno za svaku pohvalu!

Očekujemo da se ovaj tablet krajem oktobra pojavi i na našem tržistu, a ono što je najvažnije kao i svi PRESTIGIO uređaji odlikovaće ga odličan odnos kvalitet – cena (preporučena MP cena će biti 23.990 din.)

Više informacija na:  www.prestigio.rs

 

Vladimir Bubanja

 

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela