Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Predstavljen Xiaomi Pad 6, dizajniran za efikasan rad i još više zabave

Xiaomi je predstavio Xiaomi Pad 6 namenjen za međunarodna tržišta. Ovaj uređaj posebno je osmišljen za rad i zabavu, a zadovoljava potrebe savremenih profesionalaca koji obavljaju više zadataka istovremeno. Dodatno se ističe 11-inčnim WQHD+ (2880 x 1800) ekranom sa gustinom piksela od 309 ppi, koji pruža oštre i jasne slike. U srcu ovog tableta je Snapdragon 870 Mobile Platform, koji osigurava snažne performanse tokom radnog dana. Njegova izuzetna energetska efikasnost i velika baterija od 8840mAh omogućavaju profesionalcima brzo prebacivanje između otvorenih aplikacija, kako bi efikasno odgovorili na različite zadatke u svom poslu.

Dizajniran da unapredi vašu produktivnost i pruži mogućnost da postignete više

Ovaj tablet izuzetnih performansi, opremljen je praktičnim funkcijama i namenjen da predvidi i ispuni potrebe profesionalaca koji su svesni vrednosti svakog minuta. To postiže pomoću MIUI Pad softvera – ekskluzivnog korisničkog interfejsa, unapređene Xiaomi pametne olovke (2. generacija) i Xiaomi Pad 6 tastature, koji neprekidno poboljšavaju njegovu ukupnu produktivnost. Xiaomi pametna olovka (2. generacija) olakšava pisanje beleški, pravljenje snimaka ekrana ili korišćenje funkcije ilustrovanja kreativnih ideja. Korisni dugmići na Xiaomi pametnoj olovci (2. generacija) omogućavaju brzo pravljenje snimaka ekrana ili prebacivanje između funkcija pisanja, slikanja i bojenja u aplikaciji za beleške. Osim toga, veća gustina piksela ekrana omogućava lakše čitanje sitnih fontova, kao i prikazivanje više sadržaja na ekranu i manje prevlačenja.

Korišćenje Xiaomi Pad 6 uz tastaturu, poboljšava ukupnu funkcionalnost uređaja, a interfejs se može prilagoditi tako da korisnici imaju mogućnost kreiranja personalizovane prečice. Za video pozive, Xiaomi Pad 6 ima centriranu ultra-široku prednju kameru sa funkcijom FocusFrame koja se automatski podešava tako da korisnika jasno drži u sredini kadra. Četiri mikrofona koje poseduje ovaj tablet, precizno prepoznaju glas korisnika i značajno smanjuju pozadinsku buku, čak i na prometnim mestima poput otvorenih radnih prostora, kafića i aerodroma. Pored toga, Xiaomi Pad 6 ima ugrađeni USB 3.2 interfejs generacije 1 koji se povezuje sa drugim uređajima radi brzog prenosa podataka, a koji podržava izlazni video signal sa rezolucijom do 4K pri 60Hz, što zadovoljava sve potrebe multitasking-a.

Savršena sinergija zvuka i slike – tablet koji vam donosi nezaboravno korisničko iskustvo

Kako biste mogli da se zabavite na društvenim mrežama, gledate video zapise, ili igrate igrice, Xiaomi Pad 6 pruža lični ultra-prenosni centar zabave, podržavajući Dolby Vision i nudeći izuzetno živopisno vizuelno iskustvo. Ovaj tablet ima 99% pokrivenosti DCI-P3 za 1,07 milijardi boja (prema standardu CIE 2015) za svetle i upečatljive slike, a osvežavanje ekrana do 144Hz5, pruža fluidno iskustvo korišćenja uređaja. U međuvremenu, TÜV Rheinland sertifikat za nisku emisiju plave svetlosti osigurava sate gledanja sa smanjenim umorom očiju.

Podržavajući Dolby Atmos i Hi-Res Audio, Xiaomi Pad 6 ima četiri zvučnika koji pokrivaju široki spektar zvukova, od snažnog basa do visokih tonova, pružajući sjajno audio iskustvo bilo da slušate rock koncerte ili operu.

Vaš tanak i elegantan saputnik koji obavlja sve zadatke

Bilo da ujutru putujete na posao, idete na drugi kraj grada na sastanak, putujete poslovno ili letite avionom na egzotičnu destinaciju, Xiaomi Pad 6 je idealan saputnik kog treba da imate u svojoj torbi, a koji je spreman kad god i gde god vam zatreba. Tanak, lagan i izdržljiv, Xiaomi Pad 6 ima kućište od aluminijumske legure sa okvirom debljine 6,51 mm i težinu od samo 490g, što ga čini pogodnim za upotrebu. Dodatno, Xiaomi Pad 6 ima jedinstven dizajn i estetiku flagship modela Xiaomi 13 serije.

Cena i dostupnost

Xiaomi Pad 6 je dostupan u Gravity gray boji, a cena za 6GB+128GB u preorder fazi od 24.08. do 06.08. iznosiće 39.999 rsd, umesto 46.999 rsd. Takođe, korišćenjem ove promotivne akcije, uz tablet dobijate i keyboard cover čija je vrednost čak 10.999rsd.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela