Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Polarotor na IFA 2016 – Lenovo Yoga Tab 3 i Yoga 910

Kompanija Lenovo juče je najavila proširenje svoje višenamenske Yoga porodice sa dva nova uređaja – Yoga 910 konvertibilnim laptopom i Yoga Tab 3 Plus Android tabletom. Današnji korisnici PC računara se često susreću sa izazovima kao što je dinamičan i promenljiv način života, kao i radno okruženje i digitalni zahtevi koji se stalno menjaju. Kako bi zadovoljio ove korisničke potrebe, Lenovo je kreirao najnovije Yoga proizvode na osnovu inenzivnog istraživanja i povratnih informacija koje je dobijao od korisnika. Zbog toga svaki novi Yoga proizvod sadrži neku novu tehnologiju koja olakšava rad korisnicima, kao što je to čitač otisaka prstiju na najnovijem Yoga 910 laptopu.

Yoga 910 je najtanji konvertiblni laptop sa Intel Core i procesorom, koji pruža veći komfor i snagu nego ikada do sad 

lenovo-yoga-910-07Sa samo 14,3mm debljine, ovaj najnoviji laptop nije samo tanak već je i jedan od najsnažnijih konvertibilnih računara, opremljen najnovijom generacijom Intel Core i7 procesora. Za mnoge korisnike Yoga uređaja, konvertibilni laptop predstavlja primarnu platformu na kojoj rade i zabavljaju se. Zbog toga novi Yoga 910 laptop ima opcione 4K ili Full HD ekrane, displej koji ima 10 odsto veću površinu i 14 odsto veću gustinu piksela u poređenju sa prethodnim modelom, i obezbeđuje čistiji i jasniji prikaz slike, kao i 100-procentnu sRGB pokrivenost boja za korisnike koji vide širok spektar boja na fotografijama i video snimcima. Kvalitet muzike je dodatno poboljšan na Yoga 910 laptopu uz Dolby Audio Premium sistem. Uz kapacitet baterije do 15,5 sati, korisnici mogu da rade ili uživaju u filmovima bez razmišljanja o tome da li će se laptop isključiti.

Budući da korisnici zahtevaju napredne opcije za povezivanje na računar, Lenovo je u Yoga 910 laptop ugradio napredni čitač otisaka prstiju, sa ciljem da korisnicima obezbedi jednostavnost i dodatnu sigurnost. Uz jednostavan dodir prstom, korisnici jednostavno mogu da se uloguju na PC računar pomoću Windows Hello opcije, bez potrebe za kreiranjem dugačkih i komplikovanih loziniki. Lenovo App Explorer na Yoga 910 laptopu takođe omogućuje korisnicima da personalizuju popularne aplikacije koje koriste, kao što su Skype, Facebook ili Netflix.

Današnji korisnici nose PC računare svuda sa sobom, i zbog toga je Lenovo kreirao i novo metalno kućište dostupno u tri boje (šampanjac zlatna, platinasto srebrna i metalno siva) koje daje računaru neophodan luksuzan izgled. Kućište je zadržalo karakteristične šarke, nalik na ručni sat, koje mu obezbeđuju dodatnu fleksibilnost i jednostavno prebacivanje između različitih režima rada. U kombinaciji sa elegantnim Yoga mišom (prodaje se odvojeno) koji se može koristiti i kao daljinski upravljač, Yoga 910 predstavlja spoj visokih performansi, mobilnosti i svestranosti, upakovan u tanak i elegantan 13,9-inčni konvertibilni laptop.

Neverovatan displej i kvalitet zvuka na Yoga Tab 3 Plus tabletu mogu da zamene TV, bilo gde da se nalazite

lenovo-yoga-tablet-3-pro-main

Najnoviji dodatak Yoga Tab 3 seriji donosi korisnicima sveobuhvatno bioskopsko iskustvo na tablet uređaju, u svim cenovnim katergorijama. Budući da veliki broj korisnika gleda svoje omiljene TV emisije, serije i filmove na tablet uređaju kada su u pokretu, bilo je očigledno da im je neophodan uređaj koji nudi visoko kvalitetno audio i vizuelno iskustvo, potpunu fleksibilnost za različita okruženja i izuzetno izdržljivu bateriju.

 

Yoga Tab 3 Plus poseduje 10,1-inčni 2K displej sa Technicolor tehnologijom za intenzivnije boje, Dolby Atmos sistem koji stvara trodimenzionalni zvuk iz JBL zvučnika, kao i četiri različita režima za gledanje. Uz Lenovo Media Cast, korisnici takođe mogu da emituju audio (preko Bluetooth-a) i video signal (preko Miracast-a) na Yoga Tab 3 Plus sa drugih uređaja. Yoga Tab 3 Plus poseduje i prepoznatljivu fleksibilnost za ovu seriju, a četiri režima gledanja korisnicima omogućuju potpunu mobilnost pri gledanju: uspravno, pod nagibom, na postolju i okačen. Yoga Tab 3 Plus tablet je opremljen baterijom od 9300 mAh koja obezbeđuje i do 18 sati kontinuiranog korišćenja, a poseduje i brzi punjač od 24w. Za više informacija o Yoga Tab 3 Plus tabletu, posetite sledeću stranicu.

Cene i dostupnost

Svi Lenovo proizvodi su dostupni na stranici www.lenovo.com.

  • Lenovo Yoga 910 će imati početnu cenu od 1.499 EUR (sa PDV-om) i biće dostupan početkom oktobra 2016. godine.
  • Lenovo Yoga Tab 3 Plus će imati početnu cenu od 299 EUR (sa PDV-om) i biće dostupan početkom novembra 2016. godine.

Saznajte više na www.lenovo.com/lenovolaunch i www.lenovo.com/ifa.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela