Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » MWC 2018 Barselona: HUAWEI predstavio MateBook X Pro

Nastavljajući svoju uspešnu praksu stvaranja prelepo dizajniranih i moćnih, skupocenih mobilnih uređaja, Huawei Consumer Business Group (CBG) je danas predstavila HUAWEI MateBook X Pro, seriju HUAWEI MedaiPad M5 i Huawei 5G opremu – prvi terminalni uređaj na svetu koji podržava globalno priznati 3GPP telekomunikacioni standard za 5G. Uz unapređen dizajn i neverovatan napredak u perfomansama, novi uređaji kompanije Huawei dočaravaju sposobnost tehnologije da učini mogućim iskustvo koje donose inovacije u oblasti računarstva u svetu prenosivih uređaja.

,,Mi koji radimo u kompaniji Huawei se vodimo vizijom potpuno povezanog sveta, i da bismo ostvarili taj cilj, ulažemo značajna sredstva u istraživanje i razvoj ne bi li razumeli način na koji ljudi intereaguju sa tehnologijom,“ rekao je Richard Yu, CEO Huawei CBG.  ,,Zadali smo sebi zadatak da pomerimo granice mogućeg po pitanju tehnologije i inovacija. Predstavljanjem novih uređaja HUAWEI MateBook X Pro, serije HUAWEI MedaiPad M5 i prvog 3GPP 5G CPE na svetu, ispunjavamo svoju misiju stvaranja revolucionarnih uređaja koji radikalno menjaju svaki deo mobilnog računarskog iskustva.“

HUAWEI MateBook X Pro i serija HUAWEI MedaiPad M5 će biti dostupni tokom proleća 2018. godine u Kini, Evropi, Severnoj Americi, pacifičkom delu Azije i na Srednjem Istoku.

 

MateBookXPro_0225

 

  • HUAWEI MateBook X Pro

HUAWEI MateBook X Pro je ultra tanki, ali potpuno opremljeni notebook računar veličine 13,9 inča, sa potpuno novim 3K HUAWEI FullView displejom koji reaguje na   dodir i ekranom koji pokriva 91% prednje strane kućišta. Pokreću ga Intel Core i7/i5 procesor osme generacije, diskretan  NVIDIA® GeForce® MX150 GPU sa 2GB GDDR5 i          dugotrajna baterija od 57.4Wh (tipični kapacitet) – što ga čini jednim od najlakših i  najmoćnijih notebook računara na tržištu. HUAWEI MateBook X Pro poseduje Dolby       Atmos® zvučni sistem i posebno izrađene zvučnike koji omogućavaju revolucionarni,        impresivni zvuk koji teče iznad i oko vas, čineći da se osećate kao da ste usred            dešavanja.

  • Serija HUAWEI MedaiPad M5

Ergonomski dizajniran sa 2,5D staklenim ekranom i 2K HD displejom, ojačanim ClariVu 5.0 tehnologijom, ovi elegantni i moćni tableti veličine 8,4 i 10,8 inča poseduju Harman Kardon zvučnike. HUAWEI Histen tehnologija omogućava jedinstven 3D zvuk i potpuno podržava Hi-Res zvuk, za izvanredan audio kvalitet. Uz HUAWEI MedaiPad M5 od 10,8 inča dobijate ultra preciznu olovku HUAWEI M-Pen koja sadrži 4096 nivoa osetljivosti na pritisak, čime zapisivanje beleški postaje realističnije i lakše.

  • 3GPP Standard 5G CPE

HUAWEI 5G CPE je prvi uređaj svoje vrste koji podržava globalno priznati 3GPP telekomunikacioni standard za 5G. Dostupan u konfiguracijama za unutrašnji i spoljšnji prostor, omogućava super brzo preuzimanje sa interneta, brzinom i do 2Gbps, i može da radi i na 4G i na 5G mrežama. HUAWEI 5G CPE poseduje Balong 5G01 čipset, razvijen unutar kompanije Huawei – prvi komercijalni čipset na svetu koji podržava 3GPP standard, kompatibilan sa svim 5G rasponima frekvencija, uključujući i one manje od 6GHz i milimetarski talas (MMW).

 

 

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela