Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Laptopovi HONOR MagicBook od sada dostupni u Srbiji!

Kompanija HONOR objavila je danas da će prvi modeli iz HONOR MagicBook serije laptopova od danas i zvanično biti dostupni korisnicima u Srbiji. U periodu od 1. do 13. juna, svi zainteresovani korisnici moći će da poruče svoj model HONOR MagicBook laptopa (dostupni su modeli sa dijagonalom ekrana od 14 i 15 inča), po ceni od 79.990 RSD za model od 14 inča odnosno 72.990 RSD za model od 15 inča, pri čemu će na poklon dobiti i HONOR MagicWatch 2 pametni sat (vrednost poklona 29.990 RSD). Modeli će biti dostupni u pretprodaji kod sledećih maloprodajnih partnera: Tehnomanija, WinWin, Emmi, Uspon, BC Group, Egroup, PBD Union – PC Practic, Ekupi, Laptop centar, Tempo Kragujevac, Tehnomedia, Jakov Sistem, Nik Servis, GSM & PC Shop, Elbraco, Dudi co, Trbo Ban, DrTechno.

HONOR MagicBook serija predstavljena je nedavno u Kini, a čine je dva izuzetno elegantna i moćna modela, kreirana sa ciljem da zadovolje sve savremene potrebe čak i najzahtevnijih korisnika. Novi laptopovi dizajnirani su u skladu sa strategijom kompanije koja podrazumeva jednostavno povezivanje pametnih uređaja kako bi se korisnicima olakšao rad na svakodnevnim zadacima. HONOR MagicBook 14 karakteriše kopaktan, lagan i tanak dizajn, i predstavlja idealan alat za ljude koji su često u pokretu, budući da poseduje bateriju sa autonomijom rada i do 10 sati, kao i FullView ekran koji maksimalno koristi svaki inč kućišta, dok snažan procesor i unapređena grafika obezbeđuju impresivne performanse čak i pri gejmingu visokog intenziteta. HONOR MagicBook 15 namenjen je za korisinike sa drugačijim potrebama, a krasi ga „težina“ od samo 1,53 kg, ekran dijagonale 15,6 inča i odnos ekran/kućište od čak 87%. Pokreće ga AMD Ryzen 5 3500U processor sa Radeon™ Vega 8 grafikom, 8GB DDR4 RAM memorije i PCIe NVMe SSD diskom.

 

Honor MagicBook cena

 

Kapacitet baterije do 10 sati, „upakovan“ u lagano i kompaktno kućište

HONOR Magic Book krasi elegantan i kompaktan dizajn, pri čemu je težak samo 1,38 kg a tanak svega 15,9 mm, pa tako može da stane u praktično svaki ranac ili torbu, pružajući korisnicima neverovatnu mobilnost i odline performanse u pokretu. Laptop pokreće baterija od 56 Wh koja mu obezbeđuje autonomiju rada od čak 10 sati na samo jednom punjenju. Potpuno napunjen HONOR MagicBook 14 pruža 10 sati rada na standardnim kancelarijskim poslovima, 9,5 sat reprodukcije video sadržaja u rezoluciji 1080P, kao i 9,4 sati kontinuiranog surfovanja internetom, pa tako korisnici mogu da budu bezbrižni, čak i na dugim avanturama ili poslovnim putovanjima.

HONOR MagicBook opremljen je kompaktnim Type-C punjačem od 65 W, sa opcijom za brzo punjenje koja obezbeđuje punjenje i do 46% kapaciteta baterije za samo 30 minuta[4]. Radi optimalnog stepena bezbednosti, proces brzog punjenja je zaštićem mehanizmom za sprečavanje pregrejavanja koji automatski prekida dotok struje kada ona više nije neophodna. Pored toga što je „težak“ samo 160 g (po čemu se može porediti sa punjačima za pemtne telefone), ovaj Type-C kabl služi i za prebacivanje fajlova, čime je eliminsana potreba za dodatnim kablovima.

Očaravajuć minimalistički dizajn sa FullView ekranom

HONOR MagicBook serija kreirana je sa ciljem da zadovolji potrebe najzahtevnijih korisnika, ali i onih kojima je dizajn i estetika podjednako važan segment pri odabiru uređaja. Minimalistički dizajnirano aluminijumsko kućište stilski dopunjuje plava linija koja se nalazi po obodima uređaja i čini ga jedinstvenim.

Ivice ekrana su izuzetno tanke, kreirane sa ciljem da korisnicima obezbede što veću površinu ekrana, pa ona tako pokriva čak 84% gornjeg panela, pri čemu celokupno kućište ne gubi na svojoj stabilnosti i čvrstoći. Rezolucija LCD ekrana iznosi 1980 x 1080P i smanjuje refleksiju svetlosti od monitora, kreirajući impresivno i realistično vizuelno iskustvo, čak i pod direktnim svetlom. Pored toga, ekran poseduje i TÜV Rheinland sertifikat, što znači da je smanjen stepen plavog svetla i omogućeno prijatnije iskustvo prilikom čitanja. Uz šarku laptopa koja omogućuje otvaranje pod uglom od skoro 180 stepeni, korisnicima je omogućeno da podese monitor prema svojim jedinstvenim potrebama i kreiraju sebi najprijatnije moguće iskustvo.

Moćan procesor i unapređena privatnost

Kreiran sa ciljem da ispuni zahteve čak i najzahtevnijih korisnika, uključujući intenzivne kancelarijske poslova ali i gejming iskustvo visokog nivoa, HONOR MagicBook opremljen je AMD Ryzen 5 3500U procesorom sa  Radeon Vega 8 grafičkom kartom i 8 GB DDR4 RAM memorije, što mu obezbeđuje neometan rad čak i pri složenim zadacima. HONOR MagicBook takođe je opremljen izuzetno brzim PCIe NVMe SSD diskom koji ima i do pet puta veću brzinu od standardnih SATA SSD diskova, čime je produktivnost podignuta na maksimalan nivo.

Laptop predstavlja izuzetno lični uređaj i mora se dobro zaštititi. Istraživanjem tržišta ustanovljeno je da veoma mali procenat korisnika redovno vodi video razgovore pomoću veb kamere laptopa, a oni koji to ne rade često postavljaju zaštitu na kameru iz bezbednosnih razloga. MagicBook poseduje pop-up veb kameru koja omogućuje korisnicima da im kamera bude dostupna samo kada to žele. Kamera se nalazi u jednom od tastera na tastaturi i aktivira se isključivo klikom korisnika, što znači da je apsolutno bezbedna od hakera i drugih neželjenih osoba koje žele da kompromituju bezbednost korisnika. Integracija otiska prsta sa dugmetom za uključivanje takođe daje dodatnu bezbednost i podiže zaštitu podataka na viši nivo.

HONOR Magic-Link 2.0: Jednostavno i brzo povezivanje različitih uređaja

Današnji korisnici žive u povezanom digitalnom svetu, u kom koriste različite pametne i druge uređaja tokom dana. Kako bi napravila savršenu simbiozu između ovih uređaja, kompanija HONOR izradila je poseban ekosistem u kom su svi uređaji povezani i pomaže u jednostavnom prebacivanju podataka/sadržaja. Sa Magic-link 2.0 opcijom korisnici mogu da kontrolišu HONOR uređaje preko MagicBook laptopa i na taj način povećaju stepen produktivnosti, a takođe mogu da prebacuju, obrađuju ili menjaju fajlove, i to sve pomoću istog miša i tastature. Na taj način im je omogućeno da određene nedovršene zadatke na jednom uređaju nastave na drugom, bez potrebe za dodatnim kablovima.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela