Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » Huawei MatePad 11: Stiže nam najnoviji Huawei tablet sa izvanrednom brzinom osvežavanja ekrana od 120 Hz

Huawei Consumer Business Group (BG) juče je najavila novi HUAWEI MatePad 11, jedan od najnovijih tableta koji se pridružio Huawei porodici tablet uređaja i prvi koji ima ekran koji podržava brzinu osvežavanja od 120 Hz, pružajući glatkiji prikaz i bolji odziv nego ikad.

Napravljen za novu generaciju pametnih uređaja, HarmonyOS 2 osnažuje HUAWEI MatePad 11 sa potpuno novom funkcionalnošću. Nova radna površina tableta je organizovanija nego ikad ranije, a korisnicima nudi novi način efikasnijeg pregleda važnih informacija. Koristeći distribuiranu tehnologiju, HUAWEI MatePad 11 takođe je opremljen da iskoristi mogućnosti drugih uređaja, od pametnih telefona do računara, za bolju podršku kreativnosti i produktivnosti.

Tablet je opremljen HUAWEI M-olovkom (druge generacija). Zajedno sa impresivnim ekranom tableta, olovka vrlo brzo reaguje sa ulaznom latencijom od samo 2 ms, nudeći korisnicima pametnija i prirodnija interaktivna iskustva rukopisa.

 

Huawei MatePad 11

 

Glatki vizuelni prikazi

Za video zapise i igrice sa velikom brzinom kadrova, korisnici mogu uživati u više detalja i uroniti u fluidnu grafiku. Na primer, prilikom listanja po web stranicama i dokumentima sadržaj se brzo učitava. Sa impresivnom brzinom osvežavanja ekrana, tablet takođe omogućuje vrlo osjetljiv unos rukopisa. Tehnologija prilagođavanja brzine kadrova u sekundi dodatno pomaže korisnicima da obezbede duži vek trajanja baterije.

Sa novim HUAWEI MatePadom 11 koji podržava DCI-P3 raspon boja, slike i video zapisi izgledaju izuzetno živo na ekranu. Osim mogućnosti stvaranja neverovatnih boja, HUAWEI MatePad 11 takođe je dizajniran kako bi smanjio izloženost korisnika plavom svetlu i treperenju, koji su dva glavna faktora koji izazivaju umor očiju. Tablet je dobio sertifikate TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardversko rešenje) i TÜV Rheinland Flicker Free, koji vam pružaju garanciju da je vaš vid zaštićen, čak i nakon što satima radite na tabletu.

Novi tablet računar

HUAWEI MatePad 11 donosi potpuno novi dizajn radne površine koji predstavlja najvažnije informacije u čistom, organizovanom korisničkom interfejsu. Novi Bottom Dock prikazuje najčešće korišćene i nedavno korišćene aplikacije za korisnike kako bi ih bez problema pronašli.

Tablet-PC saradnja na više ekrana tablet računara

Saradnja na više ekrana sada podržava interakciju između tableta i računara, nudeći tri režima koji omogućavaju uređajima da rade zajedno na nove načine. Režim ogledala omogućava korisnicima da projektuju ekran računara na tablet, pretvarajući tablet u podlogu za crtanje koja se može upariti sa HUAWEI M-olovkom za izradu brzih skica i delikatnih kaligrafskih radova. Kancelarijski radnici mogu iskoristiti prednosti proširenog režima i dobiti drugi ekran za računar, uživajući u još više prostora na ekranu za rad.

HUAWEI M-Pencil (olovka druge generacije)

Inspirisan jasnim kućištem luksuznih satova, novi prozirni vrh olovke prikazuje unutrašnji rad olovke i dolazi sa matiranom teksturom za bolji doživljaj rukopisa. Kada je uparen sa HUAWEI MatePad 11, HUAWEI M-olovka ima nisku ulaznu latenciju od samo 2 ms, dopunjavajući visoku brzinu osvežavanja FullView ekrana kako bi se obezbedilo jedno od najosetljivijih, doslednijih i autentičnih pisanja iskustva dostupna na današnjim tabletima.

Uparivanje i punjenje olovke sa tabletom takođe su bez napora kao i uvek. Korisnicima je potrebno samo da pomeraju olovku pored HUAWEI MatePad 11 da bi je magnetno pričvrstili i pokrenuli oba procesa.

Četvorokanalni sistem zvuka za potpuno senzorno uranjanje

Dizajniran kao dobro zaobljen tablet, novi HUAWEI MatePad 11 pruža impresivna audio iskustva sa četvorokanalnim sistemom sa četiri amp zvučnika velike amplitude. Moćni ugrađeni sistem zvučnika isporučuje zvukove koji ispunjavaju prostoriju i pružaju zvuk za bilo koji audio sadržaj. Zvučni sistem su dizajnirali i podesili stručni audio inženjeri u Harman/Kardon -u, osiguravajući da su zvuci koje proizvode zvučnici verni izvornom materijalu.

Novi HUAWEI MatePad tablet biće dostupan za prodaju i u Srbiji od 23.08.2021. A već od juče, 09.08., pa sve do zvaničnog početka prodaje, možete naručiti HUAWEI MatePad. Svako ko u ovom periodu rezerviše svoj novi tablet, dobiće na poklon Huawei M-olovku i tastaturu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela