Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Notebook i Tablet računari » 5 razloga zašto je MateBook bolji od bilo kog drugog kompjutera

Desktop računari nude sjajne performanse. Laptopovi su mobilni. Ali nijedan od njih ne može ono što MateBook može!

Da li planirate da kupite desktop računar ili laptop? Nemojte! Izaberite Huawei MateBook umesto toga – to je uređaj koji može da zameni oba i ujedno je bolji od svakog od njih! Ne verujete? Pročitajte i vidite sami – ovo je pet razloga zbog kojih je bolje izabrati MateBook nego bilo šta drugo.

 

matebook-2

 

  1. Mobilnost i stil

Čak i ako izaberete najtanji i najlakši laptop, nikada neće biti toliko lagan i tanak kao Huawei MateBook, koji je težak 643 grama i debeo samo 6.9 mm! Nebitno da li idete u grad sa akten-tašnom, rancem ili torbom, MateBook će lako stati unutra i nećete osetiti njegovu težinu tokom dana. Što je još važnije, kad dođe vreme da radite ili da se zabavite, nećete morati da brinete o performansama ili opremi. Ovde nema prostora za kompromis!

  1. Trajanje baterije

Sa mobilnim računarima, navikli smo na činjenicu da mobilnost ima svoja ograničenja i uvek morate da nosite adapter za struju i da budete blizu utičnica. Umesto uobičajenog laptopa, izaberite MateBook i vidite kakav je zaista mobilni rad i kako izgleda život bez ograničenja! Huawei MateBook ima moćnu bateriju i savršeno optimizovano upravljanje energijom, zahvaljujući čemu on može da ponudi 10 sati kontinuiranog rada ili čak do 29 sati slušanja muzike. Idete negde na nekoliko dana? Ne brinite, adapter za struju MateBook računara je toliko mali i lagan da možete da ga pomešate sa punjačem za mobilni telefon!

  1. Olovka

Kada pišete izveštaj ili rad o budžetu, radite na svom kompjuteru snašno kucajući po tastaturi, a kada zapisujete svoje misli ili pravite nacrt organizacione šeme, to radite na papiru sveske…zar ne? Ne više! Huawei MateBook funkcioniše sa MatePen olovkom, koja će Vam pomoći da lako i intuitivno nacrtate, skicirate, napišete ili podvučete sve što želite direktno na ekranu. Sa mogućnošću da detektuje 2048 nivoa osetljivosti, MatePen olovka je profesionalni alat koji će Vam pomoći da iznesete sve svoje kreativne ideje. Ipak, olovka može još mnogo više nego što izgleda: kada predstavljate rezultate svog rada, ona će postati konforni i diskretni daljinski upravaljač koji će omogućiti lagan pregled slajdova tokom prezentacije, dok će ugrađeni laserski pokazivač pomoći da se pažnja publike usmeri na najvažnije informacije.

  1. Čitač otiska prsta

Svi smo umorni od toga da moramo da pamtimo desetine lozinki za sve naše uređaje, usluge i naloge. Pametni telefoni kakav je Huawei P9, nude savršeno rešenje za ovaj problem: ugrađene čitače otiska prsta. Zašto ne može da bude tako jednostavno i kad koristimo računar? Ali moglo bi. Huawei MateBook ima sa strane na kućištu gde prirodno posegnemo, integrisan čitač otiska prsta koji radi na isti način kao i na pametnom telefonu. Ne morate da uključujete kompjuter pa da prevučete prstom preko čitača – sve što treba je da ga dodirnete i MateBook se budi, identifikuje otisak prsta i otključava sistem. 3D tehnologija čitanja paterna otiska prsta osigurava fantastičnu brzinu i veoma visoku tačnost u prepoznavanju.

  1. Ekran

Uobičajeni računari ili tačnije njihovi proizvođači, ne idu u korak sa promenama. Klasični laptopovi su jedino dobri za rad ako stoje na stolu ili leže u našem krilu, dok mi sve više koristimo digitalni sadržaj – na primer, čitamo članke sa internet sajtova, gledamo filmove, čitamo elektronske knjige ili izdanja stripova na isti način na koji to radimo sa dobrim starim novinama i magazinima – svuda i u svakom položaju tela. Huawei MateBook je napravljen da biste Vi mogli to da radite na prirodan i udoban način! Nije samo neverovatno lagan i tanak – njegov ekran savršeno prikazuje sve boje, parirajući eksluzivnim magazinima u verodostojnosti reprodukcije fotografija, dok mu je odnos dimenzija 4:3 – savršen odnos za čitanje!

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela