Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Xiaomi predstavio posebnu liniju proizvoda namenjenu kućnim ljubimcima

Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je novu liniju AioT  proizvoda za kućne ljubimce, koji obuhvata pametnu hranilicu za pse Smart Pet Feeder, kao i pametnu posudu za vodu Smart Fountain.
Ovi inovativni proizvodi upotpunjuju asortiman pametnih uređaja ovog brenda stavljajući fokus na kućne ljubimce. Na ovaj način Xiaomi ostaje dosledan svojoj misiji – da razvija neverovatne uređaje koji će biti dostupni svima olakšavajući život korisnicima širom sveta uz pomoć pametne tehnologije.

Pored rešenja koja poboljšavaju kvalitet ljudskog života, kompanija je sada predstavila pametne proizvode za naše ljubimce, a to su Xiaomi Automatska hranilica i Xiaomi Smart Pet fontana, koji im obezbeđuju hranu i vodu kućnom ljubimcu tokom celog dana.

 

Smart-Pet-Fountain -fotografija-3

 

Nahranite svoje ljubimce lako uz pomoć Xiaomi pametne hranilice

Xiaomi pametna hranilica obezbeđuje automatsko doziranje preciznih količina hrane u tačno određeno vreme, za vaše ljubimce, mačke i pse, male i srednje veličine.1 Sadrži jedinstveni mehanizam koji se sastoji od šestostruke mreže za doziranje, fleksibilne mekane silikonske mešalice za hranu, sečiva koja su testirana na preko 10.000 obroka pasa ili mačaka i širokog kanala koji obezbeđuje serviranje hrane bez ikakvog zastoja.

Pored toga, Mi Home aplikacija omogućava vam da kontrolišete doziranje i hranjenje vašeg ljubimca bez obzira na to gde se nalazite – potrebno je samo da podesite tačne količine i precizno vreme serviranja. Takođe, ukoliko je neophodno, proces hranjenja možete kontrolisati i sa daljine. Dozer ima mogućnost da samostalno da servira hranu tokom 24 sata, a nudi i opciju slanja podsetnika kada su rezerve hrane pri kraju, omogućavajući time praćenje količine u realnom vremenu, putem aplikacije. Takođe, raspored hranjenja se može sačuvati, tako da u slučaju nestanka struje, ugrađeno napajanje za hitne slučajeve obezbeđuje redovno hranjenje vašeg ljubimca.

Uređaj je dizajniran tako da ima kapacitete za dugotrajnu upotrebu, odnosno može da skladišti približno 1,8 kg suve hrane, a ova količina bez problema zadovoljava potrebe ljubimca kada niste kod kuće. Sa trostrukim sistemom zaštite otpornim na vlagu, osiguraće da hrana ostane sveža i bezbedna za korišćenje.

Xiaomi pametna posuda za vodu – neka vaši ljubimci budu hidrirani u svakom trenutku

Pored Xiaomi pametne hranilice, Xiaomi je lansirao i Smart Pet fontanu, 24 – satnu posudu sa vodom za ljubimce, posebno za mačke i pse male i srednje veličine. Ovaj uređaj simulira planinski potok, koristeći kruženje vode kako bi vaš kućni ljubimac uvek imao dostupnu svežu vodu. Ovaj uređaj ne samo da ima nagrađivani dizajn, već poseduje i četvorostuko filtriranje vode koje omogućava efikasno filtriranje sitnih čestica, dlaka i rezidualnog hlora uključujući Ca i Mg jone koji uzrokuju bubrežni kamenac, obezbeđujući čistu i zdravu vodu koju će ljubimci voleti da piju.

Takođe, može da se koristi preko Mi Home aplikacije, koja će vas blagovremeno podsetiti da dodate vodu, očistite pojilicu ili zamenite filter. Poseduje dva režima rada: normalan koji uključuje 24-časovno protok vode i pametni režim, koji nudi naizmeničan protok vode u toku dana i noći. Što se tiče praćenje količine vode u realnom vremenu, sa prednje strane nalaze se indikatorska svetla.

Rezervoar za vodu i poklopac obezbeđuju čistu, kvalitetnu i bezbednu vodu za kućne ljubimce. Uređaj je pažljivo dizajniran sa nagibom od 7° i zapreminom od 2l zadovoljavajući sve potrebe vašeg ljubimca. Takođe, detalji kao što je pametno isključivanje radi sprečavanja točenja vode kada to nije potrebno, najlonski pleteni kabl za napajanje, neklizajuća prostirka i indikator režima koji se može isključiti preko Mi Home aplikacije, učiniće da još više zavolite ovaj proizvod.

Oba ova proizvoda možete pronaći u Xiaomi Store prodavnicama, Xiaomi Smart Pet Feeder po ceni od 10.990 RSD, a Xiaomi Smart Pet Fountain po ceni od 6.990 RSD.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela