Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Vinsent Sabo novi CEO kompanije New Frontier Solutions

Vinsent Sabo (Vincent Sabot) imenovan je za CEO-a kompanije New Frontier Solutions GmbH od 1. februara 2014. godine. Kompanija New Frontier Solutions deo je New Frontier Group, u sklopu koje posluje i domaća firma Saga. Kompanija je vodeći provajder rešenja i usluga u oblasti informacionih tehnologija na području Centralne i Istočne Evrope i šire zahvaljujući mreži kompanija u 17 zemalja.

Kao član izvršnog menadžment tima, Vinsent Sabo biće odgovoran za osnovna poslovna rešenja u Centralnoj i Istočnoj Evropi, Rusiji, Poljskoj i Turskoj. Prethodno je radio na poziciji COO i generalnog direktora kompanije Siemens Convergence Creators, sa sedištem u Beču, koja ima više od 2000 zaposlenih u devet zemalja i posvećena je razvoju softvera i usluga za sektore telekomunikacija, medija, energije, transporta, aviotransporta i bezbednosti. Proveo je 18 godina u IT i industriji telekomunikacija, radeći za Alcatel u Štutgartu, Beču i Parizu, za Siemens Com u Minhenu i Kazablanki, i u kompaniji Siemens IT Solutions & Services u Minhenu.

 

vinsent sabo

 

„Radujem se zajedničkom radu sa timom New Frontier Group-a, koji je postigao impresivan uspeh u IT industriji u Centralnoj i Istočnoj Evropi tokom proteklih sedam godina, koliko postoji“, izjavio je Sabo i dodao: „Moje nove kolege i ja zajedno ćemo odgovarati izazovima jačanja naše liderske pozicije u regionu, postajući istovremeno lider digitalne transformacije za Centralnu i Istočnu Evropu, na korist naših korisnika“.

Predsednik New Frontier Group, Branislav Vujović, tim povodom je izjavio: „Drago mi je što je Vinsent postao deo našeg tima. Sa svojim poznavanjem IT biznisa i dugogodišnjim iskustvom u ovoj industriji, biće vredno pojačanje našem menadžmentu“.

O New Frontier Group

New Frontier Group je vodeći provajder IT usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi, a posluje širom sveta preko mreže svojih kompanija u 17 zemalja. Kompanija ima širok portfolio koji obuhvata konsultantske usluge, integraciju kompleksnih IT rešenja, ali i sopstvene IP proizvode i usluge. U 2013. godini, Gartner je proglasio New Frontier Group jednom od 10 najboljih kompanija u oblasti IT usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Sa rešenjima obuhvaćenim brendom „Missing Link“, New Frontier Group je predvodnik digitalne transformacije. Ima sedište u Beču, a u 2012. godini kompanija je ostvarila prihode od 195 miliona evra.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu, a ako želite da saznate više o digitalnoj transformaciji, pogledajte: missinglink.newfrontier.eu

 

saga logo

O Sagi

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Od 2005. godine Saga je po prometu sistem integrator broj jedan u Srbiji i evidentni lider na tržištu, a u regionu se nalazi na petom mestu. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Za više informacija o Sagi posetite: www.saga.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela