Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Veliko praznično sniženje HONOR uređaja

Iskoristite veliko praznično sniženje i u periodu od 21. do 31. decembra kupite jedan od odličnih HONOR proizvoda. 

honor

Napretkom tehnologije, pametni uređaji su ušli u naše živote te ih posmatramo kao na partnere koji nam olakšavaju život, ali i svakodnevne obaveze. Upravo zbog toga su idealan poklon kojim ćete obradovati drage osobe, ali i sebe. Zato potražite HONOR  proizvode po sniženim cenama od čak 30% u periodu od 21. do 31. decembra u ovlašćenim maloprodajama (Gigatron, Tehnomedia, Tehnomanija, Win Win i BC Group) i spremite iznenađenje koje se pamti.

Neki od proizvoda koje možete naći na sniženju su sjajni pametni satovi ovog brenda, kao i pametnu narukvica Band 5. Ovi uređaji sa svojim funkcijama će vam pomoći da pratite svoje zdravlje tako što vam pružaju mogućnost praćenja stresa, sna i pulsa, kao i merenja nivoa kiseonika u krvi. Takođe, HONOR Magic watch 2 i HONOR Watch ES su i savršeni partneri za vežbanje zahvaljujućim različitim režimima treninga, a možete ih pronaći po sledećim cenama 18.990 i 11.990 dinara. A ukoliko ste u potrazi za uređajem koji će biti vaš partner u avanturama odaberite HONOR Watch GS Pro, pametni sat sa robusnim dizajnom čija baterija traje do 25 dana i napravljen je tako da izdrži najsurovija okruženja. Njegova cena je trenutno 29.990 dinara.

A za celodnevnu zabavu poklonite poverenje nekom od HONOR smartfona. Pet  telefona, sa karakteristikama koje oduševljavaju, možete pronaći po sniženim cenama. Na vama je samo da se odlučite između smartfona atraktivnog dizajna sa trostrukom kamerom, 9A modela, izvanrednih 9X i 9X Lite smartfona sa kojima ćete moći da zabeležite svaki trenutak, i 9X Pro mobilnog telefona, sa 48MP trostrukom kamerom, Kirin 810 setom čipova i sistemom tečnog hlađenja. Takođe, na sniženju je i model 20E čija je snižena cena 19.990 dinara, dok 9A, 9X, 9X Lite i 9X Pro možete pronaći po sledećim cenama 15.990, 23.990, 19.990 i 24.990 dinara.

Pored ovih uređaja, po sniženoj ceni možete pronaći i najnoviji HONOR Router 3 koji omogućava Wi‑Fi 6, odnosno prenos brzinom do čak 3 Gbps. Uređaj ima tri LAN i jedan WAN/LAN port, uz priključak za napajanje sa klasičnim ispravljačem i može se koristiti kao glavni ruter, ali i kao access point. Njegova snižena cena je 9.999 dinara.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu i u ovlašćenim maloprodajama pronađite proizvode koji će pratiti vaš životni stil, a za online kupovinu u Gigatronu čekaju vas i dodatne pogodnosti.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela