Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Tri načina na koje vam bežične slušalice mogu olakšati radni dan

Početak radne nedelje, gužve u saobraćaju, brojni sastanci, i celodnevni pozivi predstavljaju standard u poslovnom svetu. U datim okolnostima, svaki dodatni „par ruku“ i više je nego potreban. Bez obzira na to što ponekad nemamo ličnog asistenta, na tržištu su se pojavili gedžeti koji nam mogu poslužiti u svakom trenutku i uštedeti dodatne radne sate.

Jedan od takvih gedžeta su i bežične slušalice. Zahvaljujući malim dimenzijama staju i u najmanji džep, a činjenica da nemaju kabl omogućuju nesmetano kretanje i i funkcionisanje, čime se otvaraju brojne mogućnosti za korišćenje. Nećete morati da se, uslovno rečeno, saplićete ili „preskačete lastiš“ dok ste na pozivu kako biste dohvatili olovku na drugom kraju stola, niti doći u situaciju da vam se slušalice „zamrse“ u pogrešnom trenutku.

Kako im samo ime kaže, zahvaljujući Bluetooth-u, za samo nekoliko sekundi slušalice će biti povezane sa vašim pametnim telefonom, dok jedinstven i prepoznatljiv dizajn i male dimenzije omogućuju da ih nosite svuda sa sobom, uz brojne sjajne funkcije  Bez fizičke vezanosti za neki drugi uređaj, kablova i prepreka, one su lako prenosive i mogu biti uz vas u bilo kom trenutku, omogućujući vam da završite sve svoje obaveze, ali i da se opustite na kraju dugog dana.

 

Xiaomi slusalice 1

 

Multitasking

Najveća prednost korišćenja bežičnih slušalica jeste što omogućavaju da radite više stvari u isto vreme. Možete biti na pozivu, potpisivati dokumente i odgovarati na mejlove, zbog čega se one najviše koriste prilikom onlajn sastanaka, ali i za sve aktivnosti koje zahtevaju kontinuiranu komunikaciju sa klijentima.

Ušteda vremena u svakom trenutku

Zamislite scenu da žurite na sastanak u centru sa klijentom, dok ste običnim slušalicama „vezani“ za računar gde vam se odužio prethodni sastanak.  Situacije poput ove, kada se čini da je jedino rešenje da budemo prisutni istovremeno na dva ili tri mesta veoma su česte. Pomoć u tim situacijama mogu biti bežične slušalice. Zahvaljujući njima možete uštedeti vreme, koje je kako u privatnom, tako i u poslovnom svetu neprocenjivo. Takođe, možete ih koristiti i u saobraćaju budući da upotreba mobilnih telefona nije dozvoljena osim u slučajevima sa handsfree uređajima.  Naravno, u ovim situacijama kada morate koristiti ove uređaje potrebno je da vodite i računa o  bezbednost svih učesnika u saobraćaju garantovana. Ukoliko ipak imate vozača, preferirate vožnju taksijem ili birate da prošetate dok slušate omiljenu muziku ili završavate sastanak, možete se posvetiti i drugim poslovima, jer će vaše ruke biti slobodne.

Odličan zvuk

Da je manje – više najbolje pokazuje kompanija Xiaomi, koja je uspela da moćan zvuk upakuje u svoje uređaje ove vrste, a da ujedno pruži odlično audio iskustvo.

Sa Xiaomi Buds 3 i Xiaomi Buds 3T Pro serijom bežičnih slušalica možete čuti omiljenu pesmu ili ipak sagovornika bez prekida, šumova čak i ako se oni nalaze na drugom kontinentu. Uz pomoć ovog gedžeta možete rešiti situacije kada se ne možete svi složiti u kancelariji koju ćete muziku slušati tog dana ili ako želite da se izolujete i potpuno posvetite svojim obavezama. Brza svakodnevnica i poslovno okruženje danas su nezamislivi bez uređaja kao što su bežične slušalice. Možete odslušati kvalitetan podcast o temi koja je značajna za razvoj vašeg poslovanja ili ipak čuti drage osobe dok sastavljate prezentaciju.

Nema sumnje da one olakšavaju funkcionisanje i da poslovnim ljudima, donose neku vrstu „supermoći“ da se teleportuju, budu na više mesta u isto vreme i da obave više posla nego inače. Uređaji ove vrste biće vaš najbolji saveznik u toku poslovnog dana i omogućiće lakše funkcionisanje na sastanku i u kancelariji.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela