Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Technics predstavio najnovije DJ slušalice EAH-DJ1200

Technics je na sajmu IFA u Berlinu predstavio svoje nove EAH-DJ1200 DJ slušalice. EAH-DJ1200 naslednik je modela RP-DJ1200, koji je prodat u više od 500.000 primeraka od kad je pušten u prodaju 1996. Nasleđujući osnovni koncept prethodnog modela, EAH-DJ1200 bolje ispunjava potrebe današnjih DJ korisnika, što za rezultat ima DJ slušalice sa naprednijim funkcijama, dizajnom i kvalitetom zvuka. Pored običnog slušanja, slušalice EAH-DJ1200 pružaju precizno praćenje ritma čak i u prostranim zvučnim okruženjima, kao što su klubovi. Dizajn u mat crnoj završnici takođe ih čini savršenim izborom za SL-1200MK7 DJ gramofon. Slušalice EAH-DJ1200 biće predstavljene svetskim tržištima u jesen i zimu 2019.

 

Image1

 

Jasan, detaljan zvuk čak i bučnim okruženjima

Novorazvijeni 40-milimetarski drajver

Novorazvijeni drajver koristi CCAW glasovni kalem prečnika 40 mm. On postiže jasan, detaljan zvuk i ulaz visoke izdržljivosti (2.500 mW) bez ikakvih distorzija čak i pri velikim jačinama zvuka. Takođe, zbog toga što je zvuk dobro balansiran od niskih do visokih opsega, DJ puštanje u veoma glasnim okruženjima nije zatrpano bukom, a monitoring je prijatan.

Monitoring u slobodnom stilu uz mehanizam obrtne ruke

Mehanizam obrtne ruke od 270°

Model EAH-DJ1200 je dizajniran kao lagane slušalice za nošenje na uhu. Kućište je opremljeno obrtnim mehanizmima koji mogu da se zaključaju, tako da slušalice mogu da se koriste za monitoring pomoću jednog uha. One se prilagođavaju svim stilovima DJ monitoringa. Ove slušalice mogu kompaktno da se preklope za lako prenošenje i skladištenje.

Visoka izdržljivost kako bi izdržale grubu upotrebu profesionalnih DJ-eva

Odvojivi kabl koji se zaključava

Odvojivi kabl se lako čisti i održava. Obezbeđen je mehanizam za zaključavanje kako bi se sprečilo slučajno odvajanje kabla tokom upotrebe. Rastegljivi spiralni kabl, zajedno sa utikačima L-tipa koji suzbijaju unutrašnje kidanje žice, omogućavaju izuzetno jednostavnu upotrebu i visoku izdržljivost. On izdržava grubu i intenzivnu upotrebu profesionalnih DJ-eva.

„Technics DJ“ stil – Novi crni dizajn

Zasnovane na slušalicama RP-DJ1200, koje su kao dugo prodavani model bile na tržištu više od 20 godina, slušalice EAH-DJ1200 odlikuje savremena crna kombinacija boja koja im daje osavremenjen izgled. Naoružane visokom izdržljivošću i odličnom funkcionalnošću, slušalice EAH-DJ1200 savršeno se slažu sa modelom SL-1200MK7, koji ima mat crnu završnicu.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela