Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Slušalice Huawei FreeBuds 5i dostupne i kod nas – odličan kvalitet i dizajn po veoma povoljnoj ceni

Ovog februara Huawei je lansirao mladalačke slušalice Huawei FreeBuds 5i sa ANC tehnologijom pogodnom za poništavanje buke. Odličan kvalitet zvuka dolazi uz poboljšano povezivanje u poređenju sa svojim prethodnicima. U pogledu baterije, udobnosti i iskustva korišćenja, Huawei FreeBuds 5i donose novosti u različitim scenarijima korišćenja. Ono što ih izdvaja od drugih jesu moderne boje, a njihova cena je više nego primamljiva.

 

Huawei FreeBuds 5i

 

Hi-Res sertifikat: Uživajte u divnom kvalitetu zvuka

Kada je u pitanju akustika, svako ima različitu osetljivost sluha i preferencije sa različitim kriterijumima za procenu kvaliteta audio materijala. Zahvaljujući odličnim mogućnostima slušalica Huawei FreeBuds 5i, one su dobile Hi-Res wireless audio sertifikat, što ih čini jednim od retkih koje ga imaju u ovom cenovnom rangu.

Huawei FreeBuds 5i dolaze sa dinamičkim drajverom visoke osetljivosti od 10 mm i polimernim sastavom za postizanje visokog dinamičkog opsega i velike amplitude, koji mogu da isporuče nagli, jak bas i dobar kvalitet zvuka sa bogatim detaljima. Ove moderne slušalice su opremljene i dvostrukim prilagodljivim ekvilajzerom. Kada korisnik sluša muziku, slušalice mogu inteligentno da detektuju i strukturu ušnog kanala i status nošenja. Samim tim, one obezbeđuju konzistentno iskustvo slušanja, bez obzira da li korisnik leži i igra igrice, sedi i gleda neki film ili šeta i sluša muziku.

ANC performanse omogućavaju fokus

Tehnologija hibridnog poništavanja buke koju Huawei FreeBuds 5i poseduju, kao i dvostruki mikrofoni unutar i izvan ušiju za otkrivanje spoljašnje buke donose korisnicima najviše moguće performanse i generišu maksimalnu dubinu poništavanja buke uz različite režime, do čak 42 dB. Takođe, postoji opcija odabira ovih režima, pa su tu Ultra, General i Cosy opcija.  Takođe, Huawei FreeBuds 5i svojim režimima omogućavaju korisnicima da budu povezani sa okruženjem bez skidanja slušalica. Prebacivanje između različitih režima se dešava jednostavnim, dužim pritiskom slušalice.

Moćno trajanje baterije i udobnost za celodnevno slušanje

Što se tiče trajanja baterije, Huawei FreeBuds 5i može da podrži neprekidnu reprodukciju muzike od čak 7,5 sati nakon punjenja. A ako korisnik nosi sa sobom futrolu za punjenje, dostupno je i do 28 sati reprodukcije audio sadržaja. Još jedna prednost jeste funkcija brzog punjenja. Uz samo 15 minuta punjenja korisnici mogu koristiti Huawei FreeBuds 5i čak četiri sata. Sa težinom od samo 4,9 g po slušalici, Huawei FreeBuds 5i su veoma lagane i prijatne za nošenje u svakoj prilici. Dužina kućišta je 7 mm kraća u odnosu na prethodnu generaciju, i ima IP54 ocenu otpornosti na znoj i vodu.

Nove slušalice takođe dolaze u popularnim bojama, uključujući elegantnu Ceramic White belu, klasičnu Nebula Black crnu i potpuno novu Isle Blue plavu. Jednostavno se povezuju putem Bluetooth-a sa uređajima koji koriste Android ili iOS operativni sistem. Mladalački duh Huawei FreeBuds 5i je dostupan svakom korisniku od danas, po preporučenoj ceni od 12999 dinara.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela