Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Sagin „Korzo tehnologija“

Saga-Glavni-ulaz

 

Digitalna transformacija, ili četvrta industrijska revolucija, predstavlja najveći pomak u poimanju poslovanja još od trenutka kada je otkrivena parna mašina. Ona podrazumeva nov način vođenja biznisa koji se odnosi na promenu internih i eksternih strategija, uz čiju pomoć se upotrebom modernih tehnologija obezbeđuje efikasniji rad zaposlenih i kvalitetniji odnos sa klijentima. U digitalnoj transformaciji, osnovni resurs nije više opipljiv proizvod, već informacija.

Saga - PrezentacijaSaga i New Frontier Group odavno su prepoznali vrednost digitalne transformacije. “Tradicija i iskustvo koje imamo pomoglo nam je da uočimo probleme koji se pojavljuju u poslovanju i da ih uspešno prevaziđemo. Transformaciju smo prvo započeli na sebi, a njene prednosti predočavamo i našim klijentima i partnerima.  Aktivno sprovodimo transformaciju našeg poslovanja jer smatramo da će nam takvo iskustvo pomoći da i druge kompanije uvedemo u digitalnu transformaciju.” 

Saga - Telepresence

“Nedavno smo se i fizički transformisali, preseljenjem na drugu lokaciju. Nakon više od 26 godina uspešnog poslovanja u beogradskom Sava centru, novo sedište kompanije nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića 64a, u srcu poslovnog dela Novog Beograda. Naše nove funkcionalne kancelarije smeštene su na više od 2000 kvadrata na prvom spratu i delimično u prizemlju i na drugom spratu poslovne zgrade GTC House. To je bio i povod da zajedno sa našim partnerima, klijentima i pre svega prijateljima proslavimo početak novog poglavlja u našem poslovanju i da zajedno prošetamo kroz „Korzo tehnologija“ koji povezuje tradiciju dužu od četvrt veka i viziju modernog poslovnog doba. Šetnjom kroz naše kancelarije prisutni gosti stekli su uvid kako izgleda proces razvoja modernih poslovnih rešenja iz oblasti mrežne infrastrukture i zaštite podataka, data centara, projektnog menadžmenta, CC&CRM-a, prilagođenih softverskih rešenja, modernih bankarskih aplikacija, nadgradnje savremenih poslovno-informacionih sistema, digitalizacije dokumentacije…” izjavili su iz kompanije.

Saga - Radna atmosfera

Gospodin Branislav Vujović, predsednik New Frontier Group tim povodom je izjavio: „Zahvaljujem vam se na vremenu koji ste izdvojili da zajedno podelimo prve trenutke u našim novim kancelarijama. Moja želja je da ovo postane mesto gde ćemo se češće viđati i razgovarati, jer suštinski svi mi se bavimo informacijama, posebno od kada je digitalna revolucija ubrzala dematerijalizaciju, automatizaciju i algoritmizaciju poslovanja. Kako su naši klijenti velika preduzeća i banke, za njih je sada postalo pitanje opstanka da dobro izvedu digitalnu transformaciju, a Saga, NF Innova, Smart i NPS kao članice New Frontier grupe su lideri u toj oblasti u našem regionu.“

O Sagi

Od svog osnovanja 1989. godine, Saga je kompanija koja nudi ICT usluge pre svega velikim i srednjim kompanijama na tržištu, u industrijama gde je ICT od ključne važnosti za postizanje uspeha. Tokom svog postojanja ostvarila je partnerstva sa više od 70 renomiranih preduzeća iz ICT industrije. Konstantno se širi u regionu i investira u zaposlene, njihovo obučavanje i povećanje njihovog nivoa znanja i veština. U 2009. godini  Saga je postala deo New Frontier Group – najperspektivnije grupacije ICT preduzeća u Centralnoj i Istočnoj Evropi.

Danas je Saga jedna od vodećih IT kompanija u Srbiji i prema zvaničnim podacima, od 2005. godine sistem integrator broj jedan u našoj državi. Već godinama se nalazi među 100 najvećih preduzeća u Srbiji, a posluje u regionu, Evropi i širom sveta. U sastavu Sagine grupacije nalaze se Saga CG (Crna Gora), Saga RS (Republika Srpska), Saga MK (Makedonija), NF Innova (Srbija), Smart (Srbija) i NPS (Srbija).

Za više informacija o Sagi posetite www.saga.rs i našu LinkedIn stranicu (https://www.linkedin.com/company/559226).

O New Frontier Group

New Frontier Group je vodeći provajder IT usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi, a posluje širom sveta preko mreže svojih kompanija u 17 zemalja. Ima širok portfolio koji obuhvata konsultantske usluge, integraciju kompleksnih IT rešenja, ali i sopstvene IT proizvode i usluge. U 2012. godini, Gartner je proglasio New Frontier Group jednom od 10 najboljih kompanija u oblasti IT usluga u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Sa rešenjima obuhvaćenim brendom „Missing Link“, New Frontier Group je predvodnik digitalne transformacije. Sedište kompanije je u u Beču, a u 2014. godini (poslednji zvaničan podatak) kompanija je ostvarila prihode od 219 miliona evra.

Za više informacija o New Frontier Group posetite: www.newfrontier.eu, a ako želite da saznate više o digitalnoj transformaciji, pogledajte: missinglink.newfrontier.eu.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela