Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Redmi Watch 3: Savršena kombinacija stila i performansi za moderan način života

U svetu u kome je tehnologija prisutna u svakom aspektu našeg života, Redmi Watch 3 se ističe kao savršen partner koji ne samo da unapređuje vaš stil, već i prati svaki vaš korak omogućavajući vam da lakše savladate obaveze koje svakodnevnica nosi. Sa svojim elegantnim dizajnom i naprednim funkcijama, ovaj uređaj je idealan izbor kako za fitnes entuzijaste, tako i za poslovne ljude.

Njegova kompaktna veličina, kao i težina od samo 37g, omogućava da udobno prijanja na ruci. Redmi Watch 3 dolazi sa dve opcije traka, crnoj i beloj, koje su napravljene od TPU materijala. Obe trake su podesive i mogu se prilagoditi veličinama od 135mm do 200mm. Bilo da idete na posao, teretanu ili u šetnju, ovaj pametni sat se lako uklapa u vaš stil. Pored toga, imate mogućnost da iskažete svoju individualnost tako što ćete odabrati neki od 200 personalizovanih tema za brojčanik. Bez obzira da li ste ljubitelj sporta, minimalizma ili tehnologije, u aplikaciji se može pronaći tema sata koja će vam se dopasti. Takođe, postoje i prikazi sata koji uvek ostaju aktivni, pružajući vam osnovne informacije na prvi pogled, bez potrebe da podižete ruku.

 

Redmi Watch 3_photo 1

 

Sa svojim 1.75-inčnim AMOLED dodirnim ekranom i rezolucijom 390×450 piksela, Redmi Watch 3 pruža jasnu sliku i žive boje. Jasnoća ekrana može se podesiti do 600 nita, osiguravajući optimalnu vidljivost u svim uslovima osvetljenja.

Vreme trajanja baterije je ključni aspekt svake pametne narukvice, a Redmi Watch 3 nadmašuje očekivanja. Sa kapacitetom od 289mAh, nudi impresivno trajanje baterije od 12 dana, osiguravajući da prati vaš aktivan način života. Takođe, ovaj uređaj je opremljen naprednim senzorima uključujući senzor za praćenje otkucaja srca, saturacije kiseonika u krvi, akcelerometrom, žiroskopom i geomagnetskim senzorom. Samim tim, u realnom vremenu možete pratiti puls, kao i nivo zasićenosti kiseonika u krvi.

Kada je reč o navigaciji, Redmi Watch 3 je tu da vas podrži sa svojim satelitskim pozicioniranjem zahvaljujući GNSS čipu najnovije generacije. Beidou, GPS, GLONASS, Galileo i QZSS obezbeđuju precizno praćenje lokacije, bez obzira da li istražujete nove staze, putujete u nepoznate destinacije ili se jednostavno snalazite u gradu. Pored toga, ovaj uređaj je otporan na vodu do 5ATM. Pored impresivnog niza funkcija, Redmi Watch 3 takođe ima ugrađeni mikrofon i zvučnik, omogućavajući vam da obavljate pozive direktno sa vašeg ručnog zgloba. Na taj način, ostaćete povezani dok ste u pokretu, bez potrebe da posežete za vašim pametnim telefonom.

Redmi Watch 3 podržava preko 120 režima vežbanja, uključujući trčanje na otvorenom, vožnju bicikla, planinarenje i plivanje u bazenu. Ugrađeni profesionalni algoritmi precizno prate vaš puls, potrošnju kalorija i trajanje treninga, omogućavajući vam da efikasno vežbate. Bilo da ste rekreativni sportista ili ozbiljan sportista, Redmi Watch 3 će biti vaš verni pratilac na putu do postizanja vaših fitnes ciljeva.

Ovaj uređaj dostupan je u Xiaomi prodavnicama po ceni od 14.990 dinara.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela