Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » PREDSTAVLJENA MOĆNA HUAWEI WATCH 3 SERIJA

Huawei Consumer Business Group (BG) predstavila je HUAWEI WATCH 3 seriju, koju čine HUAWEI WATCH 3 i HUAWEI WATCH 3 Pro. Ova dva pametna sata pokreće HarmonyOS 2, kako bi osigurao praktično i pametno korisničko iskustvo, podržano poboljšanom interakcijom, nezavisnom povezanošću, kao i međusobnom povezanošću sa drugim uređajima u svim korisničkim scenarijima.

Pored mogućnosti za praćenje brojnih zdravstvenih i fitnes parametara, i izuzetno dugog trajanja baterije koji su sada već dobro poznati kada je reč o Huawei nosivim uređajima, HUAWEI WATCH 3 serija po prvi put poseduje senzor visoke preciznosti koji omogućava merenje telesne temperature. Donoseći nove funkcije kao što su senzor za pranje ruku i otkrivanje pada, novi pametni satovi pomoći će korisnicima da prate napredak u vežbanju i zdravstveno stanje na osnovu naučno zasnovanih rešenja.

„Potpuno novu HUAWEI WATCH 3 seriju pokreće HarmonyOS 2. Novi pametni satovi su nezavisni, pametni i moćni poput pametnih telefona. Oni su dizajnirani da svakodnevni život učine pogodnijim nego ranije“, rekao je Kevin Ho, glavni operativni direktor kompanije Huawei Consumer BG. „Nadgledanje zdravlja i kondicije uvek je bilo jedna od glavnih prednosti naših nosivih uređaja, a ovoga puta uključujemo merenje temperature kože, pranje ruku i otkrivanje pada kako bismo ponudili potpuniji skup funkcija svim korisnicima koji žele da imaju bolju kontrolu nad sopstvenim zdravljem.“

 

huawei watch 3 cena

 

Redefinisanje estetike pametnih satova

HUAWEI WATCH 3 serija uspostavlja ravnotežu između pametnog sata i estetike karakteristične za tradicionalne satove. Kućište sata od sjajnog nerđajućeg čelika ukrašeno je staklom ultra-zakrivljenog 3D stakla i velikim displejem. HUAWEI WATCH 3 serija je prva Huawei serija pametnih satova koja dolazi sa 3D rotirajućom krunicom koja nudi osetne povratne informacije. Zahvaljujući visoko preciznom prepoznavanju pokreta prstiju, korisnici mogu zumirati i umanjivati slike i neometano se pomerati po opcijama menija. HarmonyOS 2 takođe donosi potpuno novi korisnički interfejs sa menijem aplikacije za pokretanje mreže, koji dopunjuje 3D rotirajuću krunicu kako bi pružio besprekornije i intuitivnije korisničko iskustvo.

Nova Huawei serija pametnih satova debituje sa opsežnijim izborom zaštitnih maski i kaiševa satova koji korisnicima pružaju mogućnosti da personalizuju pametni sat. Uz širok spektar inovativnih i zanimljivih tema, uključujući tehnologiju, igre, uradi sam i kratke video zapise teme se mogu kombinovati sa fluoroelastomernim, najlonskim, kožnim, čeličnim ili titanijumskim kaiševima kako bi se stvorio savršen aksesoar uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Nezavisna inteligencija, moćna poput pametnog telefona

HUAWEI WATCH 3 serija podržava samostalno povezivanje. Aktiviranjem eSIM usluge na svojim pametnim telefonima korisnici mogu da dele telefonski broj, kao i planove za glas i prenos podataka između svog pametnog telefona i pametnog sata. Pored toga, korisnici takođe mogu odgovoriti na dolazne MeeTime pozive na bilo kom uređaju jednostavnim ulaskom u  notifikaciju na uređaju po svom izboru.

Tokom putovanja, korisnici mogu učiniti satove HUAWEI WATCH 3 serije svojim ličnim pomoćnikom za putovanja i pregledati informacije o taksijima ili status leta direktno na pametnom satu.

HUAWEI WATCH 3 serija takođe dolazi sa unapred instaliranom AppGallery, gde korisnici mogu da preuzimaju i aplikacije trećih strana.

Izuzetno dugo trajanje baterije za celodnevno praćenje zdravstvenih parametara

Pametni satovi nove HUAWEI WATCH 3 serije su profesionalni asistenti i za fitnes. Nude opcije za praćenje preko 100 režima vežbanja, merenje temperature kože, otkrivanje pada i SOS upozorenje. Zajedno sa funkcijama za nadgledanje zdravlja kao što su puls, SpO2, kvalitet spavanja i pritisak, sveobuhvatan skup funkcija pametnih satova omogućava korisnicima da svakodnevno prate svoje zdravstveno stanje.

HUAWEI WATCH 3 serija omogućava sveobuhvatnu zaštitu kako bi osigurala podatke korisnika i traži izričitu saglasnost pre nego što se bilo koji podaci evidentiraju. HTTPS enkripcija osigurava podatke u tranzitu, omogućavajući Huawei korisnicima da u miru uživaju u svim benefitima praćenja fitness i zdravstvenih funkcija.

HUAWEI WATCH 3 Pro odlikuje se izuzetno dugim vekom trajanja baterije, podržavajući trajanje baterije do pet dana u pametnom režimu21 dan u izuzetno dugačkom režimu baterije. HUAWEI WATCH 3 može da radi tri dana u pametnom režimu i 14 dana u režimu izuzetno dugog trajanja baterije.

Dostupnost

HUAWEI WATCH 3 dolazi u Active, Classic i Elite varijanti, dok će HUAWEI WATCH 3 Pro biti dostupan u Classic i Elite izdanju. Serija HUAWEI WATCH 3 biće globalno dostupna od juna 2021. godine, dok je korisnici u Srbiji mogu očekivati već početkom jula.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela