Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Petogodišnja garancija na Samsung frižidere, veš mašine i usisivače

Život savremenih potrošača pun je obaveza, užurbanosti  i iznenađenja. Srećom, moderne tehnologije su tu da nam olakšaju život, da uz njihovu pomoć svoju pažnju i vreme posvetimo onome što je zaista važno. Međutim, ima li mesta panici u situacijama kada tehnologija zakaže? Samsung je tu da korisnike učini bezbrižnim čak i u ovim trenucima, i to petogodišnjom garancijom na frižidere, veš mašine i odabrane modele usisivača kupljene između 2. septembra i 1. decembra ove godine.

 

Frizider RS8000 Lifestyle Image

 

Potrošače koji se odluče za kupovinu frižidera, očekuje asortiman praktičnih i multifunkcionalnih uređaja sa ravnomernim i efikasnim hlađenjem, uz pomoć kojih će namirnice uvek biti optimalno rashlađene i duže ostati sveže. Triple cooling sistem će se pobrinuti da se mirisi namirnica ne mešaju, a uz No Frost tehnologiju zadržavanje leda postaće ružna epizoda iz prošlosti.

Samsung QuickDrive mašina za pranje veša predstavlja futuristički uređaj koji je tradicionalnim mašinama sličan isključivo po tome što pere veš. Njenim korišćenjem, vreme pranja biće prepolovljeno, dok će potrošnja električne energije biti smanjena i do 20 odsto, bez loših uticaja na rezultate pranja. Budući da se okreću nezavisno jedno od drugog, inovativni Q-Drum bubanj i zadnja ploča omogući će brže, a kvalitetnije pranje. Povrh svega, tu je i AddWash opcija, uz koju će potrošači, i nakon početka ciklusa pranja, moći da ubace zaboravljene komade garderobe.

Bez kvalitetnog usisivača nemoguće je zamisliti uredno domaćinstvo. Samsung POWERbot je uređaj koji ne oduzima ni vremena, ni truda, budući da sam usisava i da ga je moguće kontrolisati putem mobilnog telefona. Visionary Maping tehnologija izračunaće najefikasniju putanju čišćenja i uz njenu pomoć uređaj će izbeći sve prepreke koje se nađu pred njim. Pored toga, tu su i Samsung POWERstick usisivači elegantnog, tankog dizajna, koji štede prostor i vreme, ne remeteći efikasnost usisavanja.

Za više informacija o promociji posetite sajt https://www.samsung.com/rs/offer/. Kako bi korisnici ostvarili pravo na pet godina garancije, uređaj mora biti registrovan na internet stranici www.samsung5godinagarancija.rs

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela