Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Otvorena iCentar Apple Premium Reseller prodavnica u Crnoj Gori

Kompanija Apple je 1. aprila ove godine proslavila 40 godina postojanja, a upravo u aprilu Crna Gora dobiće prvu Apple Premium Reseller prodavnicu. iCentar je prva kompanija u Crnoj Gori, koja je zaslužila ovaj privilegovani status i najveći nivo partnerstva kada je saradnja sa Apple-om u pitanju.

 

iCentar_pripreme

 

U novom, modernom i atraktivnom prostoru, koji je poput ostalih Apple Premium Reseller prodavnica u svetu osmišljen i dizajniran od strane kompanije Apple, sadašnjim i budućim korisnicima će biti na raspolaganju prodajno osoblje školovano od strane Apple-a. Koncept Apple Premium Reseller prodavnice je isti kao i u svim ostalim zemljama, a to znači da su iskustvo kupovine, a i sami doživljaj obilaska u prvoj Apple Premium Reseller prodavnici u Crnoj Gori, isti kao i u svim drugim zemljama u okruženju.

U iCentar Apple Premium Reseller prodavnici biće izložen veliki broj demo uređaja, sa instaliranim demo softverom, pa će svi posetioci prodavnice na licu mesta moći da probaju, osete i dožive rad na Apple uređajima. Svi posetioci koji žele da saznaju nešto više o Apple-ovim proizvodima, sada mogu da dobiju ličnu pažnju obučenih i posvećenih konsultanta školovanih od strane Apple-a. Hands-on okruženje pruža posetiocima priliku da isprobaju kompletnu ponudu Apple-ovih proizvoda, a obučeno osoblje je tu da im da adekvatan savet i obezbedi prvoklasnu uslugu. iCentar Apple Premium Reseller najavjuje i besplatne radionice koje ce biti vođene od strane školovanog osoblja i prodavaca, za sve zainteresovane koji bi da se bolje upoznaju sa radom na Apple-ovim uređajima, kao i Apple-ovim ekosistemom.

U ponudi iCentra nalazi se kompletan program Apple-ovih proizvoda, i pažljivo birani portfolio dodatne opreme. iCentar je ujedno i Apple Authorised Service Provider, i za sve proizvode kupljene u iCentru važi Apple International Limited Warranty. Nakon pet godina uspešnog poslovanja kao Apple Authorized Reseller i Apple Authorised Service Provider, iCentar će 15. aprila u tržnom centru Delta City, otvoriti novo, izuzetno mesto na kojem će svi zainteresovani moći da se uvere u mogućnosti i kvalitet Apple-ovih proizvoda.

Samo na dan otvaranja svim kupcima ce biti ponuđeni najatraktivniji proizvodi po izuzetnim cenama, kao i dodatni popusti na prateću opremu.

 

U međuvremenu, ponudu iCentra sa Apple proizvodima i dodacima, uz aktuelne informacije o događajima i akcijama možete pogledati na sajtu www.icentar.me i pratite ih na Facebook-u.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela