Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Održan festival amaterskog filma i fotografije Žisel 2021, svi izloženi radovi štampani uz pomoć Epson tehnologije

Ovogodišnji festival amaterskog filma i fotografije u Omoljici na temu života na selu „Žisel 2021“, održan je u periodu od 6. do 8. avgusta. Jedna od pratećih manifestacija ovog tradicionalnog festivala bila je i izložba fotografija članova Foto sekcije ULULUPDS-a, jednog od reprezentativnih udruženja umetnika Srbije, pod nazivom „najbolje od nas“.

 

DSC06490

Na izložbi su predstavljena po dva rada od ukupno 53 umetnika, članova ovog udruženja koji na najbolji način reprezentuju dostignuća, razmišljanja autora i njihove domete na domaćoj fotografskoj sceni.

Reprodukcije svih izloženih radova članova Foto sekcije ULUPUDS-a uradio je Milan Živković, član Foto sekcije ULUPUDS-a. Reprodukcije su štampane na Epson inkdžet foto štampačima koji koriste HeatFree tehnologiju bez zagrevanja, a ujedno daju i otiske izuzetno visokog kvaliteta, zahvaljujući čemu su posetioci bili u prilici da u potpunosti uživaju u izloženim radovima.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela