Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Novak Đoković i Motorola spremaju novi ciklus radionica za buduće šampione

Novak Đoković Fondacija je u okviru programa Putem šampion završila prvi ciklus radionica za roditelje, čiji mentori su bili neki od najslavnijih stručnjaka međunarodnog sporta, a uskoro nas očekuje i drugi ciklus radionica namenjenih deci iz svih sportova – u Srbiji i širom sveta

Novak Đoković Fondacija je održala prvi ciklus posebnih radionica za roditelje polaznika „Teniske akademije Novak“ – u okviru posebnog programa fondacije – „Putem šampiona“.

 

001 novak djokovic motorola

 

Program „Putem Sampiona“ nastao je u želji da se pruzi podrška i razumevanje roditeljima dece danas malih, a sutra velikih šampiona i asova sporta. Namenjen je roditeljima ne samo polaznika Akademije koji se bave tenisom, već i dece koja treniraju ostale sportove – u Srbiji i na međunarodnom nivou. Neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja podeliće sa polaznicima radionica  svoje znanje, iskustvo i pouke koje su izvukli iz svog puta ka šampionskom postolju. Zvanični partneri programa u Srbiji su renomirane kompanije Motorola i Lacoste.

“Uvereni smo da sve što kroz ovaj program budemo podelili sa roditeljima može u mnogo čemu da im pomogne u ključnim tačkama i pri donošenju odluka  tokom procesa odrastanja njihove dece kroz sport, i pruži pravu podršku koja je deci neophodna!” ističe Ana Jovanović, autorka programa  “Putem šampiona” povodom početka programa.

“Kao fondacija najboljeg tenisera i sportiste sveta, verujemo da je važno pratiti svoje snove, kao i da je sport – pre svega – prava osnova za razvoj dece u zdrave, srećne i uspešne mlade ljude, koju god profesiju izabrali,” kaže Maja Kremić, direktorka “Novak Đoković Fondacije”.

 “Motorola se uvek nalazila na čelu svih inovacija, i svojom željom da poveže ljude i pruži im mogućnost da osnaže svoje živote, ali i živote drugih. Iskrena želja za promenom utkana je u temelje kompanije i zato nam je velika čast da budemo deo projekta Putem šampiona jer verujemo u pozitivne promene i važnost toga da one moraju krenuti, ne samo od pojedinca, već celog društva,” izjavio je Vladimir Ostojić, menadžer prodaje za Adriatic region.

Početne četiri radionice prethodile su velikom javnom panelu koji je bio održan tokom septembra, i na kom su učestvovala neka od najslavnijih imena naše i svetske sportske trenerske profesije – kao i Novak Đoković lično.

Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja – ovaj projekat će nastaviti da na ovaj i druge načine unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i da važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela