Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Motorola je posebnim poklonom svoj kompaktni telefon učinila još boljom kupovinom

Kompanija Motorola kreirala je model edge 30 neo kako bi tržištu zasićenom jednoličnim modelima ponovo udahnula nov život nečim drugačijim. Motorola edge 30 neo kreirana je kako bi korisnicima ponudila izuzetne performanse, ali i jedinstven dizajn zahvaljujući kom ovaj telefon izgleda spektakularno. Manje dimenzije, specifikacije koje idu znatno dalje od onoga što konkurencija nudi u ovom rangu, i atraktivne boje ovaj telefon čine odličnom kupovinom, a zahvaljujući posebnoj ponudi, korisnici su dobili još jedan jako dobar razlog da se odluče za kupovinu ovog modela.

Zahvaljujući posebnoj ponudi, svi koji kupe Motorolu edge 30 neo, na poklon dobijaju i Lenovo Smart Clock 2 pametni sat. Lenovo Smart Clock 2 pored prikazivanja vremena, donosi brojne napredne funkcije kao što je mogućnost bežičnog punjenja telefona, pametni zvučnik i noćno osvetljenje. Ovaj pametni sat takođe dolazi sa ugrađenim Google pametnim asistentom koji vam dozvoljava da kontrolišete sve druge pametne uređaje, strimujete pesme i postavljate pitanja na koja ćete dobiti najbolji postojeći odgovor.

Lenovo Smart Clock 2 se svojim dizajnom uklapa u svaku prostoriju u domu kako bi vam uvek bio na dohvat ruke, ili glasa, baš kao i edge 30 neo.

 

Product Photo

 

Edge 30 neo

Motorola edge 30 neo je tanak, lagan i stilizovan telefon koji će se istaći u svakoj prilici. Uređaj sa prednje strane krasi 6.28” 120Hz pOLED displej koji je veoma kompaktan i izuzetno sposoban. Uživaćete u 100% DCP-P3 rasponu boja, sa svetlijim i vibrantnijim bojama koje su u skladu sa svim filmskim standardima preciznosti. Celokupno multimedijalno iskustvo zaokruženo je sa dva velika stereo zvučnika i Dolby Atmos podrškom.

Kompaktan i bez kompromisa, Motorola edge 30 neo nudi i TurboPower 68W brzo punjenje, ali i dve napredne kamere kako biste na pravi način mogli da slikate svaki važan momenat. Glavna 64MP kamera poseduje optičku stabilizaciju slike i mogućnost pravljenja oštrih slika u svim svetlosnim uslovima, dok je 32MP selfi kamera opremljena Quad Pixel tehnologijom za selfije koje ćete pamtiti. Motorola edge 30 neo stiže sa Snapdragon 695 5G mobilnom platformom za maksimalnu produktivnost i zabavu.

Proširite mogućnosti svog telefona i iskoristite snagu koju nudi uz Ready For platform koja vam dozvoljava da sav poslovni i multimedijalni sadržaj telefona koristite na velikom ekranu televizora ili monitora kompjutera.

Lenovo Smart Clock 2

Podjednako atraktivnog dizajna, Lenovo Smart Clock 2 dodatno proširuje napredne funkcije koje su vam na raspolaganju uz edge 30 neo. Ekran u boji dijagonale 4 inča prikazuje tačno vreme, vremensku prognozu, pa čak i vaše najdraže fotografije.

Unapređeni zvučnici pružaju bogat zvuk koji će ispuniti svaku prostoriju u vašem stanu, a možete ga koristiti i kao spikerfon i prenositi vaš glas putem drugih zvučnika i pametnih uređaja. Uz pomoć doka koji dolazi uz Lenovo Smart Clock 2 možete bežičnim i žičanim putem puniti vaše uređaje tokom noći, a za lakšu navigaciju, tu je i posebno noćno svetlo koje olakšava pristup povezanim uređajima.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela