Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » MMD najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima u 2020. godini

MMD, vodeći stručnjak za monitore i brend licencirani partner Philips monitorsa, najavljuje sponzorstvo G2 Esports tima, trenutno jedne od najpoznatijih i najuspešnijih esport organizacija. G2 Esports osnovao je Carlos ‘ocelote’ Rodríguez 2013. godine i od tada su se etablirali kao vodeći svetski tim s više od 94 nagrade u različitim naslovima igara.

 

RLCS-Promotion-Wallpaper-G2

 

MMD ekskluzivno stavlja na tržište i prodaje Philips monitore širom sveta, uključujući Philips Momentum monitore koji su optimizovani za konzole. Kako bi započeli novu dekadu, Phillips Monitori i G2 Esports tim udružili su snage u osvajanju tržišta konzolnih igara. Sponzorski ugovor, koji će započeti u januaru 2020., biće fokusiran na Racing i Rocket League timove.

Stefan Sommer, direktor marketinga i poslovnog upravljanja u MMD-u, poručio je: „Ponosni smo što udružujemo snage s G2 timom kako bismo igranje konzola učinili uzbudljivijim nego ikad i kako bismo pružili podršku esport zajednici. Posebno jer je G2 Rocket League tim naporno radio kako bi dospeo tamo gde je sada, a mi smo uzbuđeni da vidimo koliki će im napredak omogućiti i naša podrška u 2020. godini. Opremanjem objekata za obuku G2 timova s optimiziranim monitorima za konzole znači da zaista možemo poboljšati njihov trening, posebno Rocket League ekipe. To nam takođe daje priliku da saznamo šta profesionalni igrači očekuju od monitora i uključimo ta učenja u razvoj budućih proizvoda za igranje na konzoli”.

Tokom 2019. godine ekipa G2 Rocket League probila se do finala na turniru DreamHack Montreal, a isto tako i na Rocket League svetskom prvenstvu (RLCS sezona 7). To pokazuje snagu G2 Esports ekipe, ne samo u žanrovima FPS i MOBA, već i u sportskim igrama.

„Bilo da se takmičimo na internetu ili igramo singl player naslove, želimo prijatno, izvanredno iskustvo“, komentarisao je Carlos „ocelote“ Rodriguez, izvršni direktor G2 Esports tima. „Ne dajte se zavarati, profesionalni igrači ne samo da žele da njihove igre protiču bez smetnji, već i da prelepo izgledaju. Philips monitori inovatori su na tržištu, kao što smo to i mi. Zato im želimo veliku dobrodošlicu u naš tim“.

 

Više informacija o Phillips monitorima: https://www.philips.hr/c-m-so/monitori

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela