Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Miele i ove godine podržao Novobeogradsku porodičnu biciklijadu

Po drugi put zaredom opština Novi Beograd bila je mesto okupljanja zaljubljenika u biciklizam, kako onih starijih, tako i onih najmlađih, i to u okviru manifestacije “Novobeogradska porodična biciklijada” koju organizuje sportsko udruženje Tour de Fun.

Osim druženja u krugu najdražih, biciklijada je i ove godine imala za cilj edukaciju mališana i njihovih roditelja o bezbednom učešću u saobraćaju. S obzirom na to da je najveća prepreka za slobodnu vožnju bicikala upravo bezbednost, ovakve kampanje odličan su način da se pomogne deci da steknu potrebne navike i veštine koje će im omogućiti sigurnu vožnju bicikala u gradskim uslovima.

Posetioci biciklijade imali su priliku da uživaju u zabavnoj predstavi za decu, mališani su mogli da učestvuju u trci guralicama, ali i da se pridruže mini školi rolera uz poligon spretnosti na dva točka. Celokupna atmosfera postala je još veselija tokom porodične vožnje.

I ove godine, kompanija Miele je podržala ovu manifestaciju poklanjanjem bicikala osnovnoj školi „Knjeginja Ljubica” i guralica predškolskoj ustanovi „11. april“ čime je još jednom potvrdila svoje zalaganje za brigu o porodičnim vrednostima i negovanje zdravih životnih navika.

„Ove godine obeležavamo dva značajna jubileja – 125 godina postojanja kompanije Miele i 15 godina poslovanja u Srbiji. Imajući u vidu da je jedan od naših prvih proizvoda bio bicikl, sa događajima poput biciklijade uvek osećamo posebnu povezanost. Ponosni smo i na to što imamo priliku da osnovnim školama i vrtićima poklonimo bicikle i guralice, čime želimo doprineti zdravijem i aktivnijem načinu života naše dece,“ rekao je Zoran Đurić, generalni direktor kompanije Miele Srbija.

Od kada je osnovana 1899. godine pa do danas, kompanija Miele ostala je verna korenima, tradiciji i nameri da svojim visokokvalitetnim proizvodima, ali i ovakvim društveno odgovornim inicijativama, konstantno unapređuje život svojih potrošača, ali i čitave zajednice.

© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela