Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » „MASTERCLASS“ na LG smart televizorima

Vlasnici LG smart televizora od nedavno imaju pristup MasterClass striming platformi, što znači da će moći da uče o najrazličitijim temama od najboljih na svetu preko svojih velikih ekrana kod kuće. Aplikacija MasterClass je dostupna u LG prodavnici sadržaja (Content Store) na LG smart televizorima koji koriste webOS 4.0 i kasnije verzije, na TV modelima od 2018 do 2023. Aplikaciji se može lako pristupiti glasovnom komandom, a nalazi se i na Life’s Good platformi.

 

LG MasterClass

 

Svi koji se pretplate na MasterClass mogu da izaberu više od 180 predavača i časova različitim kategorijama, kao što su Umetnost & Zabava, Biznis, Stil i Dizajn, Sport i Gejming, ili Kreativno Pisanje, što znači da za svakoga ima po nešto. Gledaoci mogu da zavire u kuhinju Roja Čoija (Roy Choi), koji važi za “pionira“ kuvanja u kamionu, planiraju karijeru sa bivšom glavnom urednicom Teen Vogue-a i multimedijalnom ikonom Elejn Velterot (Elaine Welteroth) ili da razviju veštine pregovaranja slušajući Krisa Vosa (Chris Voss) nekadašnjeg glavnog pregovarača FBI za talačke krize. Korisnici mogu da nauče nešto i o liderstvu slušajući predavanja bivše generalne direktorke kompanije Pepsi – Indre Nui (Indra Nooyi) ili da saznaju više o relacionoj inteligenciji od renomiranog psihoterapeuta Ester Perel (Esther Perel), a tu je još mnogo zanimljivog sadržaja koji vam prenose najbolji na svetu, čije priče i znanje svakoga mogu da inspirišu.

Pretplatnici MasterClass platforme mogu da se edukuju i proširuju saznanja onim tempom koji najviše odgovara njihovom životnom stilu — po malo ili da „bindžuju“ sadržaj. Svaki čas sadrži oko 20 video lekcija, u proseku 10 minuta po predavanju. Video prikazi i demonstracije pružaju gledaocima osećaj kao da su „jedan na jedan“ sa predavačima. Za one koji žele da uče kroz rad, Sessions by MasterClass nudi detaljan nastavni plan i program gde korisnici mogu da „zasuku rukave“ i steknu konkretne veštine kroz procese u kojima će ih svetski poznati instruktori i aktivne zajednice ostalih polaznika voditi korak po korak.

Učinivši MasterClass platformu dostupnom na svojim pametnim televizorima, kompanija LG je pokazala da želi da pruži što raznovrsnije iskustvo kućne zabave za svoje korisnike, tako da odgovara jedinstvenim potrošačkim sklonostima, potrebama i interesovanjima. T Očekuje se da, u toku godine, budu dostupne i neke nove edukativne usluge.

Tačno deset godina nakon što je LG predstavio prvi OLED TV na svetu, ovi uređaji i dalje dominiraju na tržištu premijum televizora, osvajajući brojna priznanja novinara i stručnjaka iz industrije. LG OLED televizori su sinonim za vrhunski kvalitet slike, živopisne, precizne boje i duboku crnu, zbog čega je prikaz izuzetno realističan. Zato su OLED televizori postali omiljeni mnogim kreativnim stvaraocima i studijima. Na početku nove decenije OLED liderstva i inovacija, kompanija LG je posvećena daljem istraživanju širokog spektra mogućnosti koje nudi tehnologija samosvetlećih piksela.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela