Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » LAKI – Pametna televizija dostupna svima

Zahvaljujući pojavi striming servisa i pametnih TV i STB uređaja, koji nam putem kućnog Interneta omogućavaju korišćenje naprednih servisa i aplikacija na velikom ekranu, više se ne vezujemo za izbor specifičnog provajdera TV ili Internet usluga, već korisnik sam odlučuje koji servis želi da kupi od kog provajdera.

laki 2

Orion telekom je prepoznao trend i potrebu da se domaćem tržištu ponudi aplikacija i uređaji koji će cenom i kvalitetom zadovoljiti njegove potrebe. Prvi korak na tom putu je bila Orion TV aplikacija, koja već godinama važi za najpopularniju i najbolje ocenjenu aplikaciju za gledanje televizije u pokretu.

Nakon uspeha sa Orion TV aplikacijom, nastavljen je rad na razvoju proizvoda koji možemo da ponudimo i korisnicima na kućnoj Internet mreži bilo kog provajdera. Tako je nastao LAKI

Ko je LAKI?

  • LAKI je novi zabavni član vašeg domaćinstva
  • LAKI je nova Smart platforma koju možete koristiti na specijalno dizajniranim uređajima: LAKI Smart Box-u i LAKI Smart Full HD televizoru
  • LAKI radi na bilo kojoj Internet mreži, ima prepaid pakete i ne traži ugovornu obavezu
  • LAKI Smart Full HD televizori i LAKI Smart BOX imaju već aktivnu televiziju – integrisanu Orion TV aplikaciju
  • LAKI ima bogat izbor vrhunskih TV kanala već u osnovnom paketu, atraktivne doplatne pakete i servise koje plaćate po potrebi
  • LAKI ima predinstalirane aplikacije kao što su YouTube, VLC, PLEX, a konstantno se radi na proširenju ove ponude na samoj platformi
  • LAKI je lak za korišćenje – ne traži kablove i lako se povezuje se Vašim Internetom – bežično
  • Uz LAKI lako i do Arena Sport kanala: gledajte Arena Sport kanale na Vašem televizoru uz bilo koji Internet

LAKI Smart SetTopBox uređaj omogućava korisniku da svaki televizor pretvori u SMART TV i da uživa u modernim servisima i aplikacijama. AIR MOUSE dodatak na LAKI Box daljinskom upravljaču bitno olakšava navigaciju. USB port i Miracast opcija Vam omogućavaju da emitujete različite sadržaje i na običnom TV-u.

Cena LAKI BOX uređaja je, u promo periodu, niža čak 40% od redovne, za gotovinsko plaćanje.

laki 1

LAKI Smart FULL HD televizori 32” i 40 “

LAKI Smart Full HD televizor pored odličnih performansi i prednosti koje nose pametni uređaji, omogućava korisniku da, uz samo jedan daljinac i samo jedan kabl (za struju), koristi sve instalirane aplikacije i servise. Samo uključite i zabava počinje: gledanje televizije, gledanje YouTube-a, emitovanje sadržaja sa Vašeg pametnog telefona na velikom ekranu, igranje igrica – sve preko LAKI Smart TV uređaja.

Cene LAKI televizora su, u promo periodu, niže i do 15% od redovnih, za gotovinsko plaćanje.

Kupljeni LAKI Smart Full HD televizor ili LAKI Box uređaj dolazi sa 3 meseca gratis osnovnog paketa za Orion TV aplikaciju, a dok traje promocija i sa svim doplatnim kanalima. Nakon PROMO perioda novi paket možete dokupiti Online, jednostavno, onda kada želite i koliko želite.

NAPOMENA: Nove količine LAKI proizvoda se očekuju početkom maja. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu Laki Smart Full HD televizora za gotovinu ili na rate (na 6 rata uz pomoć kreditne kartice Banca Intesa), možete se prijaviti, ostaviti svoje kontakt podatke, a mi ćemo Vas pozvati. BESPLATNA DOSTAVA odabranog LAKI uređaja na Vašu adresu. LAKI Smart Full HD televizore možete kupiti i na 24 rate, bez kamate, uz svaki odabrani Orion NET ili Orion TROJKA paket.

Više detalja o LAKI platformi i ponudi na: https://laki.eu/

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela