Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija Motorola je sa velikim uzbuđenjem najavila novo sportsko partnerstvo

Chicago Bulls dresove sa prednje sada krasi čuveni Motorola logo u obliku krila slepog miša, a svoju premijeru imali su 4. oktobra na utakmici protiv New Orleans Pelicans košarkaškog kluba. Pored toga što je Motorola prvi sponzor Chicago Bulls košarkaškog kluba koji je iz istog grada kao i klub, ujedno će biti globalni i partner kluba, kao i oficijelni smartfon partner. Košarkaši ovog kluba sav saržaj za društvene mreže će u okviru novog partnerstva kreirati i objavljivati isključivo sa Motorola smartfona.

 

Motorola 4

 

„Čikago je mesto koje godinama nazivamo domom, a Chicago Bulls su organizacija za koju smo svo ovo vreme navijali i izuzetno poštovali. Motorola i Chicago Bulls ne dele samo izuzetan ponos zbog toga što su iz istog grada, već i strast za spajanjem ljudi kroz jedinstvena korisnička iskustva.Veoma smo uzbuđeni što ćemo udružiti naša dva brenda i kreirati fuziju naših proizvoda sa energijom grada Čikaga i Chicago Bulls košarkaškog kluba zajedno sa svim NBA fanovima širom sveta“, izjavio je Rudi Kalil, predsednik za Severnu Ameriku kompanije Motorola.

Zahvaljujući kompaniji Motorola, Chicago Bulls nalozi na društvenim mrežama postovaće sadržaj kreiran Motorola telefonima tokom cele sezone.

Svi NBA fanovi mogu uživati u akciji preko Chicago Bulls Facebook, Twitter, Instagram i TikTok naloga na društvenim mrežama.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela