Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija LG predstavila dvostrani digitalni ekran

Bilo da ste kod kuće, u tržnom centru ili na ulici, veliki ekrani uvek privlače puno pažnje. Sjajni primer za to je novi, ogromni digitalni ekran visoke rezolucije na jednoj od najprometnijih ulica okruga Gangnam u Seulu, koji je nedavno postavila kompanija za poslovna rešenja LG Business Electronics.

 

lg dvostruki ekran

 

Prolazeći kroz središte ovog poznatog dela grada, ne može se zaobići Teheran-ro (na korejskom jeziku „ro“ znači „ulica“) koja se često naziva lokalnom verzijom Tajms Skvera zbog mnogobrojnih vrhunskih displeja na kojima se prikazuju reklame za svaki mogući brend. Vlada Južne Koreje proglasila je ovu ulicu besplatnom reklamnom zonom, pa zato izgleda kao javna arena u kojoj se zabavne, modne i druge kompanije nadmeću za pažnju oko 100.000 pešaka koji tu svakodnevno prolaze.

Kako to izgleda možete pogledati ovde:

 

 

 

Teško je promašiti upadljiv digitalni LED bilbord kompanije LG. Dva živopisna ekrana od 10.000 niti – visine 21.8 metara i širine 12 metara – ugrađena su u strukturu koja je visoka impozantnih 26 metara. Dvostruki dvostrani displej sadrži piksele udaljene na samo 8.3 milimetara, a nalazi se ispred jedne od najpoznatijih znamenitosti Teheran-roa, Grand InterContinental Parnas Hotela.

Posebno napravljen dvostrani LG bilbord je retkost čak i u Seulu koji važi za grad u kome se ljudi brzo naviknu na tehnološke inovacije. Kompanija LG je nadgledala ceo projekat od početka do kraja, uključujući dizajn i konstrukciju čitave strukture kako bi bilbord bio u skladu sa drugim LG proizvodima poput televizora, monitora i laptopova. Gangnam LED digitalni displej ima izuzetno male okvire, tako da prolaznici vide samo očaravajuće slike prikazane na ekranu.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela