Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kompanija Huawei predstavila IdeaHub – novi pametni kancelarijski alat

Kompanija Huawei je u zemljama Centralne i Istočne Evrope i nordijskog regiona zvanično lansirala IdeaHub – novu generaciju inteligentnih proizvoda za saradnju. Reč je o pametnom kancelarijskom ekosistemu koji ima za cilj poboljšanje efikasnosti preduzeća, posebno saradnje na daljinu tokom perioda socijalne distance. Od ponedeljka, 12. oktobra, korisnici u 27 zemalja biće u prilici da naruče IdeaHub. Serija proizvoda uključuje modele IdeaHub S i IdeaHub Pro.
Huawei IdeaHub je najnoviji pametni alat za produktivnost na radnim mestima, dizajniran tako da poboljša način rada timova. Ovo inteligentno kancelarijsko rešenje integriše različite funkcije, uključujući multi-screen saradnju između mobilnih telefona i računara, interaktivnu tablu, inteligentni rukopis, saradnju na daljinu i video konferencije.
Korisnicima koji tragaju za ultramodernim pametnim radnim mestom IdeaHub pruža tri jedinstvene karakteristike: otvoreni ekosistem za cloud video konferencije, inovativan i jednostavan dizajn proizvoda umesto tradicionalnog složenog hardvera i integrisanu tehnologiju veštačke inteligencije (AI).
Huawei IdeaHub podržava 3D usluge i platforme za cloud video konferencije, što znatno pojednostavljuje složeni process, pružajući bolje iskustvo sastanka u punoj 1080p HD rezoluciji, uz razmenu 4K sadržaja.

 

IdeaHub (3)

 
Zbog svog elegantnog, savremenog dizajna usmerenog na korisnike upravo IdeaHub je osvojio Red Dot Award 2020. Njegov dizajn izdvaja se i svojom jednostavnošću, odnosno vitkim umetničkim postoljem i spajanjem više kablova u jedan spoljni kabl za napajanje, čime se značajno olakšava samo postavljanje kablova. Ovaj inovativni alat dizajniran je tako da odgovara svakom okruženju, a sale za sastanke, otvorene kancelarijske prostore, izvršne prostorije i kućne kancelarije pretvara u pametne prostore. Korisnicima IdeaHub-a tabla, projektor i profesionalna oprema za video konferencije više neće biti potrebni.
IdeaHub dolazi sa funkcijama veštačke inteligencije, poput virtuelne akustične pregrade, koja blokira nepotrebnu buku. Istovremeno, AutoFrame automatski prilagođava ugao kamere konferencijskoj sali i broju učesnika. Zahvaljujući nizu od 12 mikrofona i 4K kameri, IdeaHub može automatski lokalizovati glas govornika u radijusu od 8 metara. Šira frekvencija za prenose obezbeđuje kristalno čist Hi-Fi zvuk na svakoj udaljenoj lokaciji.
“Naš cilj je da damo univerzalni 4K i veštačku inteligenciju čitavom asortimanu uređaja za saradnju, kao i najbolje alate koji podižu produktivnost i efikasnost preduzeća. Verujemo da svi zaposleni treba da uživaju u zajedničkom radu bez ikakvih ograničenja,” rekao je Peng Li, predsednik Cloud & AI Business Group Huawei za Centralnu i Istočnu Evropu i nordijsku regiju.
Pandemija koja je ove godine zadesila svet rezultirala je novim načinom rada. “Remote office” je nova realnost koja zahteva efikasnu komunikaciju sa fleksibilnog pametnog radnog mesta. “Vizija kompanije Huawei je da digitalnu tehnologiju dovede do svake osobe, doma ili organizacije, uz potpuno povezan inteligentni svet. U tom cilju nastavićemo da pružamo podršku kompanijama u stvaranju pametnih radnih prostora” istakao je Peng Li.
Više informacija o Huawei IdeaHub-u potražite na:
https://e.huawei.com/en/products/cloud-communications/ideahub

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela