Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Kako na najbolji način iskoristiti najkraći dan u godini uz Huawei Watch GT 4


U poslednje dve nedelje decembra, obično smo u većoj žurbi nego inače i čini nam se da jedan dan ne traje dovoljno dugo – delimično zbog toga što pred kraj godine imamo veći broj obaveza nego inače, a delimično zbog toga što 21. decembar zaista i jeste najkraći dan u godini. Najnoviji član Huawei porodice, Huawei Watch GT 4, nudi pregršt pametnih funkcija koje će vam pomoći da se organizujete, ali i odvojite vreme za sebe čak i tokom najkraćeg dana, a da ujedno u novu godinu uđete sa stilom.

Pametno iskoristite svaki trenutak najkraćeg dana

Kada dan traje jako kratko, ponekad nisu dovoljne samo dobre organizacione veštine, već nam je potrebna i mala pomoć tehnologije kako bismo ostali u toku sa svim pripremama za praznike, od poslovnih obaveza, preko planiranja proslava, do odabira poklona za drage ljude.  Notesi su odavno zamenjeni telefonima kada je reč o pravljenju spiskova obaveza, međutim, pametni satovi donose još praktičnije rešenje – zahvaljujući kalendaru i podsetniku, sve važne informacije biće vam na dohvat ruke u svakom trenutku. Pritom, Huawei Watch GT 4 kompatibilan je sa svim pametnim telefonima, bez obzira na to da li koriste Android ili iOS operativni sistem, tako da je dovoljno da jednostavno sinhronizujete pametni sat sa kalendarom na svom uređaju i bićete sigurni da nećete zaboraviti nijednu stavku u svom rasporedu.

Pronađite motivaciju za trening

Kada nastupi hladniji period godine, motivacija da ostvarimo svoje fitness ciljeve počinje da opada, a kada tome dodamo i mrak koji pada vrlo rano, postaje prilično teško da istrajemo u nameri da redovno posećujemo teretanu ili idemo na trčanje. Huawei Watch GT 4 donosi preko 100 sportskih režima sa vođenim treninzima, tako da možete pronaći aktivnost u kojoj ćete uživati i koja će vas podstaći da se pokrenete čak i tokom najkraćeg dana u godini, a u ponudi su i jednostavne, ali efektne vežbe koje možete raditi i kod kuće. Kako biste vratili entuzijazam za trening, možete računati i na Activity Ring, koji beleži i analizira vašu celokupnu fizičku aktivnost, pruža vam uvid u to koliko ste napredovali i nagrađuje vaše dobre rezultate.

Zablistajte u novogodišnjoj noći uz vrhunski dizajn Huawei Watch GT 4

Huawei Watch GT 4 nije samo pametni sat koji će vam pomoći da ostanete zdravi, fit i budete u toku sa svojim obavezama – on je takođe i elegantni modni detalj koji će savršeno dopuniti vaš autfit u novogodišnjoj noći. Zahvaljujući sofisticiranom dizajnu koji se ne razlikuje od klasičnih ručnih satova, kao i četiri muške i četiri ženske varijante, Huawei Watch GT 4 pruža vam mogućnost da istaknete svoju jedinstvenost i zablistate, bilo da se odlučite za zlatnu, srebrnu ili belu varijantu ženskog sata, ili crnu, kožnu, metalik ili zelenu varijantu muškog sata.

Ukoliko želite da se u narednoj godini više posvetite sebi, brinete o svom zdravlju i ostanete u dobroj formi, a da pritom osvežite svoje odevne kombinacije upečatljivim aksesoarom, Huawei Watch GT 4 predstavlja savršeni izbor za sve vaše novogodišnje odluke.© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela