Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Isprobajte novu Samsung Odyssey seriju monitora na spektakularnom evropskom Esports turniru

Kompanija Samsung Electronics, globalni lider na tržištu gejming monitora, organizuje PUBG Esports gejming turnir, povodom predstavljanja svoje nove serije Odyssey monitora. Svi gejmeri i ljubitelji tehnologije visokih performansi, za koje su Odyssey monitori sinonim, mogu da učestvuju u takmičenju i dokažu svoje veštine osvajanjem nagrada u vrednosti od čak
25.000
evra, u takmičarskoj PUBG Odyssey evropskoj ligi.

 

Odyssey league 2

 

Nakon modela G7 i G9, predstavljenih na međunarodnom CES sajmu, novi Odyssey G5 monitor dizajniran je za gejmere koji zahtevaju maksimum od svog računara. Odyssey G5 odlikuju visoke performanse u svim područjima: munjevita brzina odziva od samo 1 ms, snažna AMD FreeSync Premium tehnologija sinhronizacije ekrana i oštar VA panel sa četvorostrukom rezolucijom od neverovatnih 2560×1440 piksela. Uz stopu osvežavanja od 144 Hz, najveću do sada na jednom gejming monitoru, Odyssey G5 poseduje i revolucionarni zakrivljeni ekran Samsung 1000R, koji dokazano smanjuje naprezanje očiju, kao i kašnjenje i smetnje u prikazu.

Sve gejmerske ekipe iz Srbije spremne za ovaj izazov mogu se registrovati bez ograničenja. Turnir se sastoji od nacionalnih kvalifikacija i knock-out faze u 12 evropskih regija, koje će trajati od 28. septembra do 29. novembra 2020. godine. Najbolji igrači iz svake regije ulaze u dvodnevno panevropsko finale koje se održava 5. i 6. decembra.

Svih 12 nacionalnih kvalifikacija uživo će se prenositi na Twitch striming platformi, dok će samo takmičenje voditi regionalni profesionalci, poput PUBG zvezde Dana Dima Garda, poznatog pod nadimkom DanucD. Panevropsko finale obeležiće vrhunski kvalitet produkcije emitovane direktno iz Odyssey Esports League studija u Berlinu.

„Izuzetno se radujemo nastavku našeg partnerstva sa kompanijom Samsung, kao i održavanju Samsung Odyssey Esports lige. Sjajno je što navijačima i svim gejmerima željnim pravog takmičenja možemo ponuditi još jedan turnir u kojem mogu istinski uživati“, izjavo je Atila Yesildag, voditelj Esports EMEA u kompaniji PUBG Corporation.

Odyssey G5 monitor biće dostupan na lokalnom tržištu od novembra 2020. godine, a za više informacija o registraciji, rasporedu i strimingu turnira posetite odysseyleague.gg.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela