Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HUAWEI i KAFETERIJA objavili početak saradnje

Kompanija Huawei danas je ozvaničila saradnju sa jednim od najpopularnijih ugostiteljskih brendova, brendom Kafeterija.

Kroz istoriju svog poslovanja Huawei uvek na prvom mestu ističe korisničko iskustvo potrošača olakšavajući im obavljanje svakodnevnih aktivnosti uz dostupnost uvek i svuda. U skladu sa tim, kompanija je odlučila svojim korisnicima, ali i onima koji će to želeti ili žele da postanu, omogući da uz šolju kvalitetne kafe završe sve svoje tekuće obaveze online, surfuju brzim Internetom ili dopune svoj uređaj u nekom od Kafeterija objekata.

 

Huawei lounge zona (2)

 

Svaki posetilac Kafeterije u ulici Kralja Petra 16 u Beogradu od danas će imati priliku da se izdvoji i koristi sve pogodnosti Huawei biznis i lounge zone. Na prvom spratu poznatog objekta nalaziće se dve Huawei zone vidljive i sa samog ulaza.

U Huawei biznis zoni potrošači će moći da koriste prednosti interpretacije kancelarije, izdvoje se i završe poslovne obaveze za svojim laptop računarom uz pogodnost zasebne Huawei WiFi konekcije.

Gosti Kafeterije će u Huawei lounge zoni moći da uživaju u surfovanju brzim Internetom zahvaljujući zasebnoj WiFi konekciji, pregledaju različite medijske portale i druge zabavne formate, a sve to uz osećaj udobnosti kao u dnevnoj sobi.

Kafeterija objekti poznati su po svojim Community stolovima, odnosno centralnim stolom za koji staje više od osam osoba. Na community stolu u svakoj Kafeteriji plan je da se nalaze Huawei tableti na kojim će gosti moći da pregledaju razne zabavne sadržaje ali i vrše porudžbine. Zahvaljujući posebnoj aplikaciji instaliranoj na svakom tabletu, gosti će moći bez čekanja da poruče svoju omiljenu kafu i budu usluženi brže nego ikad.

Huawei će za sve goste obezbediti Charging stanice koje će se nalaziti u šanku ugostiteljskih objekta. Charging stanice imaće super charge, quick charge, regular charge stanicu kao i stanicu na kojoj će svoje telefone moći da pune iPhone korisnici. Sve što trebate da uradite je da barmena zamolite da vaš telefon stavi na punjenje.

Ovo je samo početak, iznenađenja tek slede!

Vidimo se u Kafeteriji!

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela