Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HONOR obeležio Sat za planetu Zemlju fotografijama koje pokazuju kakav život može da bude u mraku

Svake poslednje subote u martu, od 20.30 časova po lokalnom vremenu, obeležava se Sat za planetu Zemlju sa ciljem da podstakne ljude i kompanije širom sveta da isključe sva svetla koja nisu neophodna na sat vremena kako bi izrazili svoju zabrinutost za životnu sredinu. Ovo učesnicima pruža savršenu priliku da razmišljaju o tome kako naša ponašanja utiču na životnu sredinu i da se posvete promeni sebe kako bi oblikovali bolju, održiviju budućnost za generacije koje dolaze.

 

HONOR Magic4 pro cena 1

 

U okviru proslave Sata za planetu Zemlju 2022, globalni tehnološki brend HONOR prikazao je brojne aktivnosti u kojima ljudi mogu da učestvuju čak i u nedostatku svetlosti. Snimljena na HONOR Magic4 Pro, serija fotografija ima za cilj da inspiriše učesnike da kreiranje uspomena istovremeno može da bude podstrek da učinimo nešto dobro za našu planetu.

Opremljen moćnim sistemom trostrukih kamera koji sadrži širokougaonu kameru od 50 megapiksela, ultraširokougaonu kameru od 50MP i periskopsku telefoto kameru od 64MP, HONOR Magic4 Pro obezbeđuje izuzetne snimke visoke rezolucije, čak i pri slabom osvetljenju. Veoma sofisticirani hardver kamere pokreće Ultra-Fusion tehnologija, koja omogućava besprekornu softversko-hardversku integraciju kako bi performanse kamere podigle na viši nivo. Sa HONOR Magic4 Pro, nećete propustiti nijedan magičan trenutak, sa ili bez svetla.

One trenutke bez svetlosti možete da provedete vreme sa svojim voljenima ili da se ponovo povežete sa sobom. I ne zaboravite – imate moć da budete deo promene koja svet čini boljim mestom i za vas i za vaše okruženje.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela