Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HONOR – novi član GSMA asocijacije

HONOR, jedan od vodećih svetskih proizvođača pametnih uređaja, objavio je danas da se zvanično pridružio GSMA asocijaciji. Kao član, HONOR će sarađivati sa globalnim partnerima na promociji razvoja i primeni novih tehnologija na polju mobilne tehnologije.

 

honor gsm

 

GSMA predstavlja interese mobilnih operatora širom sveta, ujedinjujući preko 750 operatora sa skoro 400 kompanija u širem sistemu mobilnih komunikacija, uključujući proizvođače telefona i uređaja, softver kompanije, dobavljače opreme i internet kompanije, kao i organizacije u srodnim industrijskim sektorima. GSMA takođe organizuje vodeće MWC događaje na nivou industrije, koji se svake godine održavaju u Barseloni, Los Anđelesu i Šangaju, kao i Mobile 360 Series konferencije na nivou regiona.

U budućnosti, kompanija HONOR planira da dalje ojačava strateška partnerstva sa drugim članovima GSMA. Zahvaljujući detaljnom razumevanju potreba potrošača, snažnim istraživačko-razvojnim mogućnostima i naprednim tehnologijama, nastaviće da stvara nove mogućnosti za jačanje industrije mobilnih komunikacija, kako bi se benefiti osetili na nivou kompletnog sistema. HONOR se zalaže za unapređenje industrije u celini i nudi vrhunsko iskustvo za korisnike širom sveta.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela