Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » HONOR je „prodrmao’’ kinesko tržište pametnih telefona

Nedugo nakon što je postao nezavisna kompanija, HONOR je zauzeo deo tržišta u Kini. Prema mesečnim podacima – Market Pulse data kompanije Counterpoint Research tržišni udeo ovog brenda u Kini je skočio sa 5,1% u januaru, na 8,4% u junu. Takođe, jačanje na tržištu pratio je i rast u prodaji prateći rezultate iz meseca u mesec – 38,9% u maju i 27.5% u junu.

 

honor 50 srbija

 

Faktori koji su doprineli rastu kompanije HONOR u Kini: End-to-end proces, strateška partnerstva i velike mogućnosti za istraživanje i razvoj

Novi HONOR ima mogućnosti da proprati celokupan proces, odnosno end-to-end operacije, od istraživanja i razvoja, lanaca snabdevanja, proizvodnje, do prodaje, marketinga, usluga i finansija. Upravo je u tome ključ ponovnog osvajanja tržišta u Kini. Za kratko vreme, HONOR je uspostavio više od 30 strateških partnerstava sa nekim od najznačajnijih dobavljača. Istraživanja i razvoj, kao i stalni fokus na razvoj najsavremenije tehnologije omogućiće kompaniji da ostane konkurentna pri povratku na globalno tržište.

Planovi za budućnost: Osvajanje globalnog tržišta pametnih telefona

Tokom prvog minuta lansiranja HONOR 50 u Kini je zabeležena rekordna prodaja – 500 miliona juana, a takođe je održan i rast u prodaji od 20% u periodu od 28 nedelja što je omogućilo kompaniji da zauzme prvo mesto na listi koja prati online prodaju smartfona u toj zemlji. HONOR je bio ispred svojih konkurenata i kada je u pitanju online prodaja pametnih telefona u cenovnom rangu od 2.500 do 4.000 juana, odnosno između 380 i 600 dolara, sa rekordno visokim udelom na tržištu od 17.9%, dve nedelje zaredom.

Povratak na globalno tržište je izvestan imajući u vidu rezultate koje je HONOR postigao u Kini, ali i nove proizvode koji nas očekuju.

Inspirisan bojama Magic Hour – najbolji trenuci za fotografisanje i pravljenje video snimaka, kompanija je kreirala dizajn za HONOR Magic 3 koji će biti predstavljen 12. avgusta. Ovaj smartfon, pored AI tehnologije koji kompanija koristi od lansiranja Magic serije 2016. godine, imaće i Qualcomm Snapdragon 888 Plus čipset, koji omogućava korišćenje 5G tehnologije i veštačke inteligencije, ali i mogućavaju neverovatno korisničko iskustvo.

Uskoro više informacija o HONOR Magic 3 telefonu.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela