Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Hej šefe, koj’ ti je sajt? Izrada web sajta na klik!

Svi mi, bilo da planiramo porodično putovanje, ili imamo dilemu koji mobilni telefon da kupimo, ili kada tražimo gde ćemo detetu da slavimo rođendan, koristimo internet.

Šta god da nam zatreba, internet uvek ima rešenje. Zna svakog majstora i najbližeg frizera. Čak zna i gde možemo da kupimo hranu za rakuna. Svaki problem nam reši “kao iz rukava”.

Mogli bismo da zaključimo da se prisustvo svakog biznisa na internetu podrazumeva.

Ipak, prema nedavno objavljenom istraživanju, čak 46% firmi u Srbiji nema ni jedan internet kanal. Nije prisutno na internetu. Nema web sajt.

A da li internet zna za vaš biznis? Da li će se vaš proizvod ili usluga pojaviti kao rešenje nečijeg problema ili potrebe? Da li imate web sajt?

HSKV

 

Često čujemo priče: “Meni dobro ide i bez tog interneta”; Ili: “Ja imam Facebook ili Instagram profil. Šta će mi web sajt?

NE! Ako nemate web sajt budite sigurni da gubite na desetine, neki čak i stotine klijenata dnevno. Web sajt je danas must have.

Budite moderni i u trendu

Web servis na klik je moderan i potpuno nov koncept izrade web sajta. To je jednostavno i brzo rešenje koje velikim firmama pruža mogućnost izrade tzv. mikro web sajtova.

A malim i srednjim preduzećima omogućava najefikasniji način da dobiju ozbiljan i moderan web sajt, uz sve ostale benefite koje servis pruža.

Pored web sajta, dobićete na poklon domen i hosting i još 5 interesantnih i moćnih aplikacija koje su integrisane u sam servis i koriste se na klik:

  • Live chat – da posetiocu vašeg sajta pružite sve potrebne informacije o proizvodu ili usluzi koja ga intereseuje i da odmah pretvorite posetioca u kupca
  • Viber i SMS bulk poruke – da jednim klikom obavestite sve vaše klijenate o akutelnom popustu, akciji ili o novom proizvodu
  • Rezervacije termina – da definišite usluge koje se mogu rezervisati online. Analizirajte učinak i unapredite poslovanje
  • Tiketing aplikacija – da pokažete profesionalnost i da obradujete vaše korisnike brzinom kojom ćete rešiti svaku reklamaciju

Kako funkcionišu Web servisi na klik?

Ideja je da dobijete osnovu web sajta, nekoliko strana (početnu, o nama, galeriju, kontakt stranu, izgled proizvoda…), a dalje imate podršku i pomoć pri radu da možete sami, bez ikakvog IT znanja i bez ograničenja, da dodajete slike, nove web strane, animacije, da ubacujete nove proizvode ili usluge, da kreirate specijalne ponude ili akcije…

Više neće trošiti vreme da nekome objasnite šta i kako da izmeni. Niti ćete čekati  danima ili nedeljama na izmene. Sednete i sami napravite sve neophodne izmene.

Za sve ovo, potrebno je samo da izaberete paket koji vam najviše odgovara i da se registrujete. Nakon registracije biće vam podešen domen, hosting i korisnički panel iz koga upravljate svim Web servisima.

Na ovaj način, mnoge domaće firme napravile su ozbiljne web sajtove od kojih neki danas imaju preko 500 web strana.

I potvrdili su da Web servis na klik znatno štedi vreme jer olakšava i ubrzava izradu web sajta i njegovo održavanje. Ukoliko se ipak desi da vam servis ne odgovara imate 30 dana da otkažete uslugu.

 

 

 

 

Iskoristite pun potencijal 

Možda će se mnogi iznenaditi, ali Google je trenutno najmoćnija platforma za oglašavanje. Ima preko 3 miljarde korisnika koji svaki dan koriste Google pretraživač, Android pametne telefone, Gmail, YouTube… Sve su to Google-ovi servisi. Samim tim, Google zna sve o vašim potencijalnim kupcima. Zna gde su i gde idu. Google vidi šta oni traže i pamti šta ih interesuje. Treba iskoristiti tu priliku i ponuditi proizvod ili uslugu baš kada nekome treba.

Da iskoristite pun potencijal, servis pruža i usluge Internet oglašavanja. Mogućnost da vaše proizvode ili usluge oglašavate na Google-u, Facebook-u, Instagramu, Linkedin-u i na ostalim internet platformama.

Reklame vam kreiraju stručnjaci koje je Google sertifikovao. To znači da dobijate reklamu prema standardima koje je Google propisao, kako bi na najefikasniji način postigli željeni cilj (prmocija brenda, proizovda ili usluge, prodaja…).

Zato je Web servis na klik kompletan servis za ozbiljan nastup i promociju na internetu.

Iznađenje za kraj 

Uskoro kreće serijal “Priče iz digitalne šume”. Priče koje će vam na interesantan način pružiti mnogo korisnih informacija o tome kako i na koji način da iskoriste internet za svoj biznis. Koje su sve mogućnosti za oglašavanje na internetu i kako izvući maksimum.

Zapratite Web servis na klik na njihovoj FacebookInstagram stranici, ili posetite www.naklik.rs biće vam veoma korisno i interesantno.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela