Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » Epson proširuje asortiman laserskih projektora EpicVision Ultra uz novi model EH-LS650B/W

Epson je obogatio svoj EpicVision asortiman novim pristupačnim kućnim projektorom, modelom EH-LS650. Ovaj najnoviji 4K PRO-UHD Smart TV sa laserskom projekcijom dolazi sa vrhunskim audio i vizuelnim funkcijama, odličnom vezom i lakom postavkom, omogućujući celoj porodici gledanje sadržaja bez muke. Njegovo delikatno, moderno kućište i dizajn uklopiće se i u najmanji prostor, čineći ga idealnom zamenom za tradicionalni TV.

Ugrađeni Chromecast je platforma koja vam omogućava da strimujete svoje omiljene sadržaje sa telefona, tableta ili laptopa direktno na projektor. Lako je kontrolisati poznate aplikacije sa svog iPhone , iPad, Android uređaja ili tableta, Mac ili Windows laptopa ili Chromebook-a.

Ugrađeni YAMAHA zvučnici od 20W projektora su smešteni u perforirani metalni poklopac sa mogućnošću rada kao samostalni pametni zvučnik. Uz Android TV, projektor nudi hiljade filmova, emisija i igara na Google Play, YouTube i mnogim drugim popularnim platformama.

Kada se nalazi blizu ekrana, može da projektuje svetle slike do 120” sa 3LCD tehnologijom. Sa 4K PRO-UHD, slike su velike, oštre, što ga čini idealnim za gledanje filmova, televizije, sportskog programa, a kašnjenje ulaznog signala od 20 ms4,čini ga odličnim za gejming.

Zahvaljujući plug and play funkcijama, lako je podesiv pomoću aplikacije Epson Setting Assistant koja automatski podešava trapezoidni prikaz pomoću kamere pametnog telefona.

Ana Bajagić, marketing menadžerka kompanije Epson za region Balkana rekla je: „Naš najnoviji dodatak porodici EpicVision, EH-LS650 je moderan, ali pristupačan projektor u kome porodica i prijatelji mogu da uživaju. Ne samo da izgleda zapanjujuće, već i zvuči neverovatno. Nikada nije bilo lakše zameniti TV i dobiti zabavu na velikom ekranu u svom domu.”

EH-LS650B/W biće dostupan u prodaji od oktobra.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela