Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » CES 2020: Samsung predstavio novu kategoriju inovativnih kućnih aparata za svakodnevni život

Nizom nagrađivanih inovacija na sajmu CES 2020 kompanija Samsung Electronics nastavlja da postavlja standarde kada su u pitanju moderni domovi. Novi pametni uređaji olakšavaju svakodnevne zadatke, omogućujući korisnicima da svoje vreme provode baveći se stvarima koje vole, sa ljudima koje vole, u prostoru koji vole.

„U kompaniji Samsung vidimo budućnost koja obiluje novim mogućnostima i upravo smo se u tom kontekstu i okupili ovde, u Las Vegasu na sajmu CES 2020 – da vidimo šta je to što nam predstoji u narednoj deceniji. Pojavom veštačke inteligencije i Interneta Stvari, koji su konačno postali mogući zahvaljujući snazi 5G mreže, početak 2020. godine označava momenat kada naša vizija inteligentno povezanog sveta postaje stvarnost“, izjavio je HS Kim, predsednik i izvršni direktor kompanije Samsung Electronics. „Ovo će biti decenija koju će obeležiti Era iskustva (Age of Experience) – era personalizovane tehnologije koja ispunjava sve korisničke želje i potrebe na individualnom nivou, brišući granice između digitalnog i fizičkog sveta.“

Nova, proširena ponuda Samsung kućnih uređaja oslikava način na koji danas živimo: dom više nije samo mesto za odmor i opuštanje, on je sada i teretana, kancelarija i mesto za zabavu. Na osnovu ovih promena, Samsung je razvijao inovativni dizajn, razmišljajući o tome šta za korisnike predstavljaju proizvodi koji su fleksibilni, multifunkcionalni i koji postavljaju standarde kada je u pitanju lični stil.

„Naš cilj je da razvijemo kućne uređaje dizajnirane za potrebe današnje svakodnevice – one koji spajaju moderan dizajn sa inovativnim tehnologijama“, rekao je Harry Choi, potpredsednik odeljenja za digitalne aparate i dizajn u kompaniji Samsung Electronics. „Ovim proizvodima svojim korisnicima pružamo mogućnost izbora između kućnih aparata koji će njihov život učiniti udobnijim, povezanijim i ispunjenijim.“

 

Samsung Cube frizider_2

 

Modularni, prilagodljivi dizajn postavlja nove standarde

Inovativan i lepo dizajniran BESPOKE frižider predstavlja potpuno novu kategoriju prilagodljivih kućnih aparata. Kombinujući materijale i boje, korisnici mogu izraziti svoj stil i dati kuhinji lični pečat. Pored toga, frižider se može prilagoditi potrebama korisnika pomoću Flex Zone odeljka koji se može koristiti kao frižider ili zamrzivač.

Nadalje, dizajnirana za male prostore, prenosna indukciona ploča Portable Slim Double olakšava pripremu jela u kuhinji  ili bilo kojoj drugoj sobi. Snažno i precizno kuva na dva indukciona kola, od kojih svaki dolazi sa devet različitih nivoa snage. Ringle mogu funkcionisati odvojeno, za jednu šerpu i lonac ili kao jedna ujedinjena površina.

Nova serija Samsung Cube frižidera nudi tri nova modela: Wine, Beer i Beauty. Ovi modularni frižideri dolaze u različitim bojama koje se uklapaju u svaki dizajn i mogu se postaviti bilo gde, u bilo kojoj prostoriji, uključujući i spavaću sobu, jer je posebna tehnologija hlađenja toliko tiha da neće remetiti san korisnika.

Shoe Care sistem predstavlja prvu inovaciju u nezi obuće na svetu. Ovo praktično rešenje korisnicima pomaže pri održavanju omiljenih modnih ulaganja, pružajući im mogućnost dezodorisanja, izvlačenja vlage i sušenja cipela. To će pomoći da obuća traje duže, izgleda bolje i pruža osećaj svežine.

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela