Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT vesti » AOC sponzor Team Liquida

aoc-team-liquid

Jedan od vodećih brendova na tržištu monitora – AOC ujedinio je snage sa Team Liquidom, jednom od najboljih gejming organizacija na svetu. Svaki takmičar zahteva visoko kvalitetnu opremu, a Team Liquid od sada ima priliku da koristi AOC-ovu premijernu seriju monitora koja će zasigurno zadovoljiti sve njihove zahteve. Sa stopom osvežavanja od 144 Hz i više, izuzetno brzim vremenom odziva od 1 ms uz Adaptive-Synce ili NVIDIA G-Sync tehonologijom, Team Liquid može da se bori protiv svojih protivnika na najpoznatijim gejmerskim turnirima i takmičenjima i to bez zastajkivanja, prekidanja ili zamućivanja ekrana. Isti monitori već su svoja mesta zauzeli u brojnim domovima i koristili brojim gejmerima koji imaju istu priliku da imaju nezaustavljivu gejming opremu kao i njihovi idoli iz Team Liquida.

Pre ovog sjajnog parnterstva, Team Liquid-ovi CS:GO gejmeri imali su priliku da testiraju AOC-ove najnovije gejming monitore. Nick „nitr0“ Cannella je tim povodom rekao:Imao sam priliku da igram na jednom od AOC-ovih monitora i osećaj je bio fantastičan. Najčešće se razlika između monitora može uočiti dok se igra CS:GO i ja sam bio jako zadovoljan izvedbom AOC-ovog monitora. Boje na monitoru su odlične i jako precizne, a takođe se radujem i stopi osvežavanja od 144 Hz jer jedino takve monitore i koristim za igranje zbog njihovog brzog reagovanja i nedostatka ulaznog kašnjenja. Radujem se što ću od sada nadalje igrati samo na AOC-ovim monitorima.

Partnerstva u današnjoj profesionalnoj gejmerskoj industriji imaju prednost na svim nivoima te se mogućnosti partnerstva pažljivo procenjuju i prije nego što se sklope. Tako će AOC i Team Liquid  biti dugotrajni partneri na svim turnirima i ligama u StarCraft II, League of Legends, CS:GO; Dota 2, Halo, Hearthstone, Heroes of the Storm i Overwatch igrama.

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela