Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Samsung Galaxy S21 Ultra 5G osvojio nagradu „Global Mobile Awards“ za najbolji pametni telefon tokom MWC sajma u Barseloni

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pobednik je u kategoriji najboljih pametnih telefona na Svetskoj dodeli nagrada za mobilne telefone (nagrade GLOMO) na Svetskom kongresu mobilne telefonije (MWC) za 2021. godinu. Godišnje nagrade GLOMO priznaju hardver, softver i usluge koje pokreću inovacije unutar industrije mobilnih telefona širom sveta.

 

Glomo awards_MWC

 

Samsung Galaxy S21 Ultra 5G: Najbolji pametni telefon

Na svečanoj dodeli nagrada održanoj 30. juna, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G proglašen je za najbolji pametni telefon u prethodnoj godini. Ovaj pametni telefon poseduje kameru profesionalnog kvaliteta i svetli inteligentni ekran najbolji je izbor za korisnike koji su zainteresovani da naprave sjajne i detaljne fotografije. Takođe, ovaj pametni telefon je i prvi uređaj u seriji S koji omogućava korišćenje olovke S Pen za unapređenu produktivnost korisnika. Uz sve ove karakteristike koje su upakovane uz elegantan dizajn Samsung Galaxy S21 Ultra 5G predstavlja najbolje od Samsung inženjerstva.

„Ovo je najbolji Android pametni telefon koji je Samsung do sada napravio, sa velikim brojem karakteristika, neverovatnim ekranom AMOLED, najboljim kamerama, i još mnogo toga. Ovaj sveobuhvatani telefon i zaslužuje da bude pobednik u kategoriji najboljih pametnih telefona u 2021. godini”, izjavio je stručni žiri.

U užem izboru u istoj kategoriji bio je i telefon Samsung Galaxy S20 FE koji je odlične karakteristike obožavalaca vodećeg telefona Galaxy S20 ponudio još većem broju korisnika, uključujući neverovatnu kameru na bazi veštačke inteligencije i lepi ekran Infinity-O 120Hz.

“Počastvovani smo time što smo nagrađeni u tako jakoj kategoriji na ovogodišnjoj dodeli nagrada GLOMO. Imajući u vidu da potrebe korisnika postaju sve raznovrsnije i sve dinamičnije, mi smo posvećeni putu na kome ćemo razvijati uređaje koje će korisnici širom planete da obožavaju. Samsung ima dugu i ponosnu prošlost kao pokretač inovacija i naš je cilj da ponudimo usluge koje zadovoljavaju potrebe naših korisnika sada i u budućnosti,“ rekla je Stephanie Choi, viša potpredsednica Samsunga i rukovodilac sektora za marketing i mobilne komunikacije u biznisu u kompaniji Samsung Electronics

„Čestitamo svim pobednicima kao i nominovanima za GLOMO za 2021. godinu u okviru Svetskog kongresa mobilnih uređaja. Vi ste u punom smislu te reči otelotvorenje teme ovogodišnjeg događaja pod nazivom „povezani uticaj“, objasnio je John Hoffman, izvršni direktor GSMA Ltd. „Imajući u vidu izazove sa kojima smo se svi suočavali u poslednjih 15 meseci, sada je najvažnije da se ujedinimo i da zajedno prepoznamo neverovatnu inovaciju i genijalnost koje oblikuju našu industriju, ali i pozitivno utice na svet oko nas“, zaključio je John Hoffman.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela