Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » HONOR širi globalno prisustvo lansiranjem HONOR Magic4 flegšip serije na MWC 2022

Uoči MWC 2022 sajma, HONOR je objavio da će zvanično predstaviti svoj potpuno novi flegšip pametni telefon iz HONOR Magic4 serije, na događaju u Barseloni 28. februara.

Protekla godina predstavljala je uzbudljivo novo poglavlje za HONOR sa uspešnim globalnim lansiranjem HONOR 50 serije na više od 40 tržišta, a 2022. je takođe krenula sjajno. Godina je počela predstavljanjem prvog HONOR savitljivog flegšip modela Magic V u Kini, koji poseduje neverovatan dizajn i sadrži revolucionarne inovacije za ovu kategoriju uređaja.

 

HONOR Magic4 cena

 

Takođe, prema najnovijim podacima koje je objavio Counterpoint Research, HONOR je zabeležio impresivan početak 2022. godine sa snažnim rastom. Izveštaj je dodatno istakao izvanredne rezultate u poslovanju kompanije HONOR u Kini u četvrtom kvartalu. Ceo izveštaj možete da pogledate OVDE.

Sa predstojećim lansiranjem HONOR Magic4 serije na MWC sajmu, najnovijeg člana flegšip Magic serije koja poseduje brojne karakteristike koje će osloboditi Moć magije, kompanija HONOR se nada da će korisnicima obezbediti nova iznenađenja.

Više informacija o predstojećoj HONOR Magic4 seriji biće dostupne u narednom periodu.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela