Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » HONOR proslavio velike uspehe u Srbiji i širom sveta u 2021. godini

Globalni tehnološki brend HONOR, proslavio je uspešan završetak prve godine otkako posluje samostalno, kao brend koji korisnicima isporučuje vrhunsku tehnologiju. Zajedno sa brojnim regionalnim korisnicima iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, ali i preko 180 miliona korisnika širom sveta i industrijskih partnera, uključujući AMD, Intel, MediaTek, Qualcomm i druge, HONOR se osvrnuo na svoje putovanje i dostignuća u 2021.

„Zahvaljujući podršci naših korisnika i partnera u protekloj godini, HONOR je uspeo da dodatno unapredi svoj brend kako bismo obezbedili vrhunsku i pristupačnu tehnologiju širem krugu korisnika. Ponosan sam na postignuti napredak u industriji koji smo uveli kao rezultat posvećenosti i strasti mojih kolega i saradnje sa našim vodećim globalnim partnerima. Zaista je bilo sjajno videti kako oblikujemo zajedničku budućnost”, rekao je George Zhao, izvršni direktor kompanije HONOR Device Co. Ltd.

 

HONOR X30 srbija

 

„Veliko mi je zadovoljstvo i čast da vidim kako je sve proteklo tokom uspešnog završetka prve godine HONOR-a kao globalnog tehnološkog brenda. Kao što verovatno znate, u proteklom periodu u regionu smo predstavili HONOR 50 i HONOR 50 Lite pametne telefone, kao i HONOR MagicBook X 15 laptop. Radujemo se što ćemo svima vama predstaviti i druge proizvode tokom 2022. godine”, istakao je Bruce Huang, generalni menadžer za HONOR Srbija, Hrvatska i Slovenija, tokom novogodišnje proslave upriličene u Beogradu.

Retrospektiva uređaja predstavljenih u Srbiji u 2021.

HONOR 50 pametni telefon na tržištu Srbije je dostupan od 1. novembra, opremljen je Google servisima i predstavlja prvi pametni telefon koji poseduje Qualcomm Snapdragon 778G platformu. Dodatno, HONOR 50 se može pohvaliti profesionalnom četvorostrukom zadnjom kamerom koja ima glavnu kameru od 108MP, širokougaonom kamerom od 8MP, makro kamerom od 2MP i dubinskom kamerom od 2MP. Zahvaljujući bateriji od 4.300mAh, HONOR 50 može lako da podrži celodnevnu neprekidnu upotrebu. Uređaj poseduje tehnologiju HONOR SuperCharge od 66W, koja omogućava da se baterija napuni do 70% u roku od samo 20 minuta pomoću punjača koji ide uz telefon.

HONOR 50 Lite je opremljen baterijom velikog kapaciteta od 4300mAh, SuperCharge tehnologijom za brzo punjenje baterije od od 66W i HONOR FullView ekranom od 6,67 inča. Korisnicima obezbeđuje izvanrednu brzinu punjenja, impresivno iskustvo gledanja i funkcije zaštite očiju, a sve to po pristupačnoj ceni.

Opremljen Intel Core procesorom 10. generacije, novi HONOR MagicBook X 15 laptop pruža unapređene performanse u premijum ultratankom aluminijumskom kućištu vrhunskog dizajna. Sa baterijom od 42Wh, dvokanalnom memorijom velike brzine, 2X2 MIMO dizajnom sa dvostrukom antenom i velikim kulerom, HONOR MagicBook X 15 obezbeđuje vrhunske karakteristike i besprekorno korisničko iskustvo.

Evolucija u globalni tehnološki brend

Jedan od glavnih prioriteta kompanije HONOR, dok se transformiše u globalni tehnološki brend, je kreiranje novog inteligentnog sveta za sve, kontinuiranim uvođenjem inovacija i načina na koje se ljudi povezuju.

Uvođenje 5G i 6G komunikacionih tehnologija unapredilo je količinu informacija koje se mogu preneti. Procesna moć veštačke inteligencije pružila je neograničene mogućnosti za maštu, otvarajući novu eru međusobne povezanosti i omogućavajući integraciju fizičkog i virtuelnog sveta za svakoga. Da bi podržao kreiranje inteligentnog sveta za sve, HONOR je 2021. godine predstavio „HONOR interkonekciju“, koja sadrži tehnologiju za različite scenarije korišćenja i integriše HONOR 1+8+N strategiju. Moćne mogućnosti međusobnog povezivanja omogućavaju HONOR pametnim telefonima, laptopovima, tabletima, satovima, slušalicama, pametnim ekranima i drugim pametnim uređajima da se besprekorno povežu kako bi podržali kontinuirani protok više usluga.

Pored toga, HONOR je proteklu godinu proveo razvijajući stratešku saradnju sa svojim globalnim partnerima u lancu snabdevanja i uspostavio preko 30 partnerstava sa vodećim dobavljačima, uključujući Qualcomm, MediaTek, Intel, AMD i Microsoft. Zajedno sa Microsoft-om, HONOR je krajem septembra lansirao MagicBook V 14. Opremljen novim Windows 11 operativnim sistemom, omogućava korisnicima da efikasno upravljaju svojim svakodnevnim poslovima i poboljšaju svoju produktivnost zahvaljujući „screen collaboration” funkciji koja projektuje ekran pametnog telefona i fajlova na laptopu. Gledajući ka 2022. godini, HONOR će nastaviti svoj put kreirajući novi inteligentni svet za sve kroz lansiranje inovativnih novih proizvoda prepunih revolucionarnih karakteristika.

Lansiranje inovativnih proizvoda za širi krug potrošača

„Preko onlajn i oflajn kanala, uspeli smo da proširimo našu ponudu usmerimo ka još više potrošača. Zahvalni smo našim partnera u maloprodaji i operaterima širom sveta na poverenju i radujemo se što ćemo zajedno predstaviti više proizvoda 2022. Pre nego što se oprostimo od 2021, oduševljen sam što mogu da najavim lansiranje proizvoda. Uskoro ćemo u Kini lansirati novi dodatak našoj popularnoj X seriji, HONOR X30”, rekao je George Zhao.

Sa impresivnim ekranom od 120Hz, HONOR X30 ima ekran od 6,81 inča sa super uskim bočnim okvirima od 1,05mm. Telefon dolazi sa baterijom od 4800mAh koja obezbeđuje celodnevni rad, lakši je i tanji od prethodne generacije, a težak je samo 189g. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 695 5G platforma.

Kako bi proslavio dostignuća brenda u 2021. godini, HONOR je napravio kratak video o svom putovanju za svoje korisnike i partnere: hihonor.com

Slavimo kreativne talente iz celog sveta

HONOR dugi niz godina podržava i inspiriše talentovane dizajnere širom sveta da istražuju i spajaju umetnost i tehnologiju. Brend je nedavno održao globalno takmičenje za dizajnere, takmičenje koje prepoznaje i ceni kreativnost i umetnički doprinos dizajnera iz celog sveta. Na konkurs je pristiglo 5.000 prijava sa zadivljujućim umetničkim delima dizajnera iz Azije, Evrope, Afrike i Amerike, i prikazano je kako se umetnost i tehnologija mogu spojiti da bi se stvorila prava remek-dela.

Pored toga, brend je nastavio svoju uspešnu dodelu nagrada HONOR Magic Moments, takmičenje koje podstiče ljude da istražuju lepotu sveta oko sebe putem fotografije i videa na pametnim telefonima, kao i uspostavljanjem globalne platforme za razmenu fotografija. Za samo 70 dana, preko 20 miliona slika je poslato u okviru osam tema takmičenja.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela