Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Gamescom 2017 (Keln): AOC premijerno predstavlja novi monitor

AOC i ove godine učestvuje na jednom od najvećih svetskih sajmova videoigara Gamescom u Kelnu koji se ove godine održava od 23 do 26 agusta. AOC će se ove godine na Gamsecomu predstaviti sa svojom linijom gejming monitora AGON od 25-inčnih modela sa 240 Hz i FreeSync i G-Sync tehnologijama pa sve do impresivnih 25-inčnih zakrivljenih modela rezolucije od 180 piksela do 1440 piksela.

 

AOC_AGON_Lineup

 

Osim standardne postave AOC-ovih gejming monitora, posetioci će ove godine imati eksluzivnu priliku da pogledaju najnovije članove AGON porodice koji će tek biti lansirani na tržište. Novi modeli uključuju zakrivljeni AGON monitor sa 0.5 milisekunde odziva, stopom osvežavanja od 165 Hz, 1440 piksela rezolucije i HDR tehnologijom te 27-inčni model sa 4K UHD rezolucijom, stopom osvežavanja od 144 Hz i HDR tehnologijom.

 

HDR (High Dynamic Range) je najnovije poboljšanje tehnologije monitora koje može prikazati slike sa izuzetno visokim stepenom kontrasta, najsličnijem percepciji ljudskog oka. Najnovije gejming konzole i novi GPU (grafička procesorska jedinica) upotpunosti podržavaju HDR zajedno sa 4K podrškom. Uz nove monitore, posetioci će imati priliku prvi provire i osete deo AGON 3 serije monitora poptuno novog i drugačijeg dizajna.

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela