Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kvalitetan bluetooth zvuk

ada se pomenu prenosni Bluetooth zvučnici, obično se misli na male eksterne zvučnike za telefone koji mogu da stanu u džep ili torbicu. Njihov zvuk je dobar, ali može da posluži samo u manjem društvu i u tišem okruženju. Xwave B Selfie jeste Bluetooth zvučnik, jeste prenosan, ali je istovremeno i izvor zvuka koji će vam omogućiti da gde god da se nalazite napravite prilično glasnu žurku.

xwave b-selfie

U pitanju je stereo Bluetooth zvučnik snage 10 W (2 x 5 W RMS), što već u startu na dva načina ukazuje na njihovu prednost. Stereo varijanta je svakako bolja od mono zvučnika koji su uobičajeni za prenosne Bluetooth zvučnike, pri čemu su još i tri do četiri puta glasniji od većine konkurenata. Sve to je zaokruženo veoma dobrim basom, što je redak slučaj kod prenosnih zvučnika.

Xwave B Selfie su prilično veliki i teški zvučnici, ali to je praktično iznuđeno zbog pomenutih karakteristika. Postavljaju se uspravno, a imaju i plastičnu ručku za nošenje, ili za kačenje na kaiš ili ranac. Poseduju pet kontrolnih tastera, kao i USB, MicroSD i stereo 3.5 mm audio ulaz. Takođe, ovi zvučnici mogu da se koriste i kao FM radio, a kada su povezani sa telefonom mogu da posluže i kao Bluetooth hands-free spikerfon (jer imaju ugrađen i mikrofon). Ugrađena baterija od 1200 mAh obezbeđuje oko tri časa reprodukcije.

Ovi zvučnici su namenjeni ljudima koji žele kvalitetan i glasan stereo zvuk kada se nalaze van kuće. Time su opravdane malo veće dimenzije i masa zvučnika, koji bez obzira na to i dalje spadaju u klasu prenosnih. Na kraju ćemo još pomenuti da postoje varijante u plavoj, crvenoj i crnoj boji.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela