Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Šta je novo kod EPSON projektora

ju najnovije tehnologije za prikazivanje slike ne bi li oživeli fimove sa još više detalja. Oni imaju 4K poboljšanje koje donosi bolju teksturu i rezoluciju projekcije, bilo da prikazuju sadržaj u nativnoj 4K rezoluciji ili digitalno skalira sadržaj u Full HD 1080p rezoluciji. Takođe, projektori su osmišljeni tako da podržavaju najmoderniji sadržaj, uključujući HDR i UHD Blu-ray diskove sa 4K sadržajem. Ovo će korisnicima pružiti optimalno vizuelno iskustvo sa više dubine, detalja i sa prirodnim ali inenzivnim koloritom. Tačnije, njihova ekspanzivna kolorna gama prikazuje čitave sRGB i DCI kolorne profile.

tw9300w_03

Sva tri projektora pružaju neverovatnu definiciju, jasnoću i najtamnije crne zahvaljujući izrazito visokom kontrastu od 1.000.000:1 (EH-TW9300/ EH-TW9300W) i 16-delnom staklenom sočivu. Boje su takođe bogate i živopisne budući da Epsonovi 3LCD paneli emituju jednako visok intenzitet bele i svetlosti u boji od 2300 (EH-TW7300) do 2500 lumena (EH-TW9300/ EH-TW9300W). Pored toga, interpolacija frejmova i poboljšavanje detalja pomažu da se stvore oštre i jasne slike.

Svodeći potrebu za održavanjem na minimum, životni vek lampi projektora je izuzetno dug  a to znači da korisnik može da gleda film pomoću projektora svakog dana u narednih sedam godina. Instalacija je takođe jednostavna i precizna zahvaljujući motorizovanim sočivima, koja uključuju 2.1x optički zum, dobar fokus i novo unapređeno pomeranje objektiva od ±96.3% po vertikali i ±47.1% po horizontali. Čak je olakšana i promena odnosa stranica, budući da su projektori sposobni da zapamte do deset pozicija sočiva, što omogućava gledanje filmova onako kako je reditelj zamislio.

Sa 4K WirelessHD projektorom EH-TW9300W, bez napora ćete strimovati sadržaj sa smartfona, igračkih konzola, Blu-ray plejera i slično. Transmiter za 4K WiHD omogućava uživanje u 4K sadržaju putem WiHD, bez ijednog kompromisa.

Pol Vajt, menadžer za proizvode u kompaniji Epson Europe, izjavio je: “Mislimo da bi korisnicima trebalo da bude omogućeno da dobiju najbolje moguće bioskopsko iskustvo kod kuće i zadovoljstvo nam je da predstavimo EH-TW7300, EH-TW9300 i EH-TW9300W modele. Najnovije tehnologije integrisane u ove modele, poput 4K poboljšanja i podrške za UHD Blu-ray i HDR, značajan su napredak po pitanju kvaliteta slike i zaista će unaprediti ukupno korisčniko iskustvo. Ono što je veliki plus je to što se zaista lako koriste, budući da motorizovana optika i pamćenje pozicije sočiva čine sve, od instalacije do svakodnevnog korišćenja, prijatnim iskustvom.”

EH-TW7300, EH-TW9300 i EH-TW9300W modeli dostupni su na našem tržišu od septembra 2016. godine.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela